Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
1. mars | Sunkissed:live | Blå

Lørdag 1. mars:

BLÅ FYLLER 16 ÅR!

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed:Live: Nils Noa + Andre Bratten + Tog + Sex Judas + Tarjei Nygård

BE SUNKISSED!

SUNKISSED:live salutterer lørdagen under by:Larm med en kraftkanonade av norske artister. Og det koker fint i det elektroniske Norge om dagen! 

Live: NILS NOA // ANDRE BRATTEN // TÔG // SEX JUDAS // TARJEI NYGÅRD

Dj: g-HA & Olanskii // Vinny Villbass // Ronny Rabalder // Henri Le Coq & Le Capitan // Gaute Haaversen // Rasmussen // Nico Coltsfoot

Lista over årets artister er både av den etablerte sorten, alias-utgaven (dog særs etablert), stjerneskuddet og den ungdommelig og rampete. Men samtlige er av typen som får det til å trykke godt i alle kanaler. Dessuten feirer BLÅ søte 16 år denne helgen!!! Alle gode grunner til å spenne fast nypussa dansesko og trekke ned i dumpa tidlig. 

Først ut i årets ballett er TARJEI NYGÅRD og ARE FOSS. Tarjei holder Bergensfanen høyt hevet med Untz Untz- etiketten. Nylig slapp han også en riktig banger av en EP på Full Pupp, og mer kommer på Full Pupp 4 nå i februar. Det var hallelujastemning da han spilte live på Jaeger i januar, sammen med Are Foss på guitar, så her går vi ganske rett på dansegulvet. Tarjei har også med seg metall-videoregissør Ildfar. 

Etter Nygård kommer TÔG på scenen. Bandet har skapt stor ståhei med albumet 'Feiring', som kom nå i vinter. Supre kritikker, og minst like supre live-sett, gjør at TÔG er et band vi gleder oss stort til å slippe løs på Sunkissed:live-scenen. 

Det begynner å bli noen år siden NILS NOA ramla over fjellet fra Ålesund og ble en av landets største djs. I fjor krysset han også over så det sang; i trespann med Sølvguttene og Vinny levert han 'Fade Away'. Låta gikk som en farsott over samtlige kanaler i det forhistoriske DAB-systemet, og solgte like gjerne til gull og grønne skoger. I disse dager er Nils ute med oppfølgeren 'Move Like The Wind' med Ingrid Helene Håvik fra Highasakite på vokal. Til Sunkissed:live kommer han med live-versjoner i en mørkere og mer nedstrippet utgave for dansegulvet. 

SEX JUDAS er sideprosjektet til en kjent og kjær Ost. Så langt har det bare kommet noen drypp, og en utgivelser på Tim Paris og Jef Ks Marketing Music-etikett, men promo wav'ene på minnepinnen til g-HA vitner om noe stort i gjære. Det formelig bobler av dansefot, funk og ståpels når Sex Judasen ruller over annlegget. Dette kan fort bli en sånn 'hvor var du da'-opplevelse. 

Det samme kan for stemme for ANDRÉ BRATTEN, som runder av årets Sunkissed:live. André er i flammer om dagen. Ikke nok med at 'Be A Man You Ant' var et av fjorårets beste album, men han formelig koker over av nytt materiale som oser internasjonal klasse. Med siste hånd på fyrverkeriet nede i dumpa, har André lovet en runde techno av den sorten som sender Sunkissed gjennom taket. Vi gleder oss som unger!

Spilletider
22:00 : Sunkissed Allstars
22:30 : TARJEI NYGÅRD live
23:00 : Sunkissed Allstars
23:20 : TÔG live
23:50 : Sunkissed Allstars
00:10 : NILS NOA live
00:40 : SEX JUDAS live
01:30 : Sunkissed Allstars
02:20 : ANDRE BRATTEN live

Linker
NILS NOA
https://www.facebook.com/nilsnoa

ANDRE BRATTEN
https://soundcloud.com/andre-bratten

TÔG
https://www.facebook.com/serduharsansen?ref=br_tf

SEX JUDAS
https://www.facebook.com/pages/Sex-Judas/207787179266274

TARJEI NYGÅRD
https://www.facebook.com/tarjei.nygard?fref=ts
https://www.facebook.com/untzuntzrecords

Billett kjøpes i døra

Kommenter: