Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
10.jan | CHASM | Blå

Torsdag 10. januar:

KONSERT:

CC:120/KL. 21:00/ID: 20

CHASM

Bandet CHASM fra Sunnmøre spiller alternativ rock med et øye for populærmusikk - melodiøst og atmosfærisk, med komplekse og fengende arrangementer - en ensom representant for norsk stadionrock anno det 21. århundre.

"Den norske undergrunnen er en rikholdig buffét, en uuttømmelig sareptas krukke, og denne kvelden er viet edle dråper som så langt har gått relativt uoppdaget hen i hjemlige strøk:
 
Bandet CHASM, med røtter på Sunnmøre og grener i Valdres og Oslo, faller i kategorien alternativ rock med et øye for populærmusikk - melodiøst og atmosfærisk, med komplekse og fengende arrangementer. Det er aldri hardt, aldri tungt, men dertil intenst og energisk, og de er en ensom representant for norsk stadionrock anno det 21. århundre. Bandet har vært aktivt med nåværende besetning siden 2009, slapp "Cacophonic EP" i 2010 og fulgte opp med turné i Kina i 2011, og debutalbumet "They" ble sluppet 1.Mars 2012 - og noen husker kanskje den magiske releasekonserten på Internasjonalen selveste kvinnedagen.
 
På Blå i kveld får man stifte bekjentskap med et band som mener blodig alvor uten å være selvhøytidelig, og alltid går inn for å levere ryggradsforfrysninger, med referanserammer som spenner fra Mew til ISIS via Soundgarden og Porcupine Tree - en guilty pleasure i kredibel innpakning og en perfekt anledning for litt diskrét holding av hender."

Billett kjøpes i døra

Kommenter: