Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
2. aug | Juicy: Pats & Chris | Blå

Lørdag 2. august:

Klubb:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Juicy: Patski Love & Chris Stallion All Night Long

GRATIS JUICY MIXTAPE VOL. 19 TIL DE 100 FØRSTE

Etter en spinnvill sommer med festivaler i inn og utlang er Juicy-guttta Patski Love & Chris Stallion endelig tilbake på Blå for en helaften slik bare de kan gi deg.

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring og Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, deriblant på "hjemmebanen" Blå i 8 av de, samtidig som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. 

Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister som er innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip-Hop, Soul, Funk, Disco, House +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene. Alltid med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy, og selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt. 


Juicy på verdensveven:
www.clubjuicy.no
http://soundcloud.com/clubjuicy
www.facebook.com/clubjuicy
www.twitter.com/clubjuicy


Billett kjøpes i døra

Kommenter: