Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Mela Kick Off | 4.august | Blå

Onsdag 4. august:

MELA KICK OFF

CC:100/KL. 21:00/ID: 18

Bija (IND) + Manik B (MEX)

+  Hooga Troopers (N) + Noswize & Sisi + Dizzet & 47FK. Jazz/RnB/HipHop. Bija (IND) er en indisk jazzgruppe som blandet klassisk indisk musikktradisjon med raga og jazz.

Bija (IND) er en indisk jazzgruppe som blandet klassisk indisk musikktradisjon med raga og jazz.

Manik B (MEX) er en av pionerene innenfor soundsystem scena i Mexico.

Hooga Troopers (NO) spiller en blanding av hiphop, reggae og soul. Disse talentfulle guttene er det hotteste som skjer på hiphopfronten i Oslo i dag.

Noswize & Sisi (NO) er en flunkende ny futuresouldduo.

Dizzet & 47FK.(NO) Dizzet beskriver musikken sin som norsk jungelmusikk, en blanding av rap og dancehall.

BIJA
Bija betyr et frø. Ordet brukes også om et mantra, en lyd som repeteres under meditasjon.  Det indiske jazzbandet Bija består av gitaristene Sanjay Divecha og Amit Heri, bassist Karl Peters og Adrian d’Souza på trommer.
Alle musikere kjenner hindustani og carnatic musikk – nord- og sørindisk klassisk musikk –  godt, og er fremragende jazzmusikere.
Amit Heri bor i Bangalore, har studert jazz på Berklee College of Music I Boston og har spilt på jazzfestivaler i Montreux, Berlin og Paris. Han ble nominert til en Oscar for sin musikk for filmen Morning Raga. Sanjay Divecha har også gått på Berklee og bodde og spilte i Los Angeles I femten år før han flyttet tilbake til Mumbai . Karl Peters er kjent som Indias beste bassist, han kombinerer et kjennskap til vestlige jazzharmonier med kunnskap om indiske ragaer. Adrian d’Souza  studerte jazz i Memphis og har spilt sammen med musikere som Al Jarreau, George Duke, Earl Klugh and Ravi Coltrane.

Manik B
Manik B er en av pionerene innenfor soundsystem scena i Mexico. Tradisjonen brakt fra Jamaica til Latin-Amerika har blitt videreført av artister som Manik B og hans musikalske kollektiv Soy Otro Tú (jeg er ditt andre jeg). Manik B er DJ og sanger og han har drevet med musikk i 15 år. Han er produsent under det selvdrevne Global Intifada og han jobber med artister fra Brasil, Mexico, USA, Tyskland, Serbia, Chile, Sverige, Norge og mer. Musikken hans kan sjelden plasseres innenfor en sjanger da han er inspirert av Reggae, hip-hop, dubstep, Son Jarocho (tradisjonel mexicansk musikk), afro, Drum n´bass og balkan. I fjor turnerte han i Europa i to måneder og i år er han tilbake i Norge! 

Norge
Hooga Troopers spiller en blanding av hiphop, reggae og soul. Disse talentfulle guttene er det hotteste som skjer på hiphopfronten i Oslo i dag.

Noswize & Sisi er en flunkende ny futuresouldduo.

Dizzet & 47FK. Dizzet beskriver musikken sin som norsk jungelmusikk, en blanding av rap og dancehall.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: