Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Talib Kweli | Blå

Mandag 18. oktober:

WTF?

350 + avg/KL. 21:00/ID: 18

Talib Kweli (US)

En av Verdens beste rappere

Grunnet problemer med transport er konserten avlyst. Kjøpte billetter refunderes der de er kjøpt. Beklager det inntrufne, men det er "out of our hands".

Support er Oslos beste lokalradioprogram på hiphopfronten, Goodshit, og den nye flinke rapperen Dreamon.

Noen ord om Kweli:
Helt siden han ble kjent for massene etter Blackstar-prosjektet med Mos Def på slutten av nittitallet, har Talib Kweli vært en av de få artistene som har greid å kombinere kommersiell appell med kvalitets-hiphop som har et interessant budskap. Brooklyn-rapperens hardtslående musikk har både underholdt og utdannet gatene i USA på samme tid, og han har også fått en enormt stor tilhengerskare i resten av verden, Norge inkludert. Det er ikke rart at superstjerner som Jay-Z og norgesaktuelle 50 Cent har trukket frem Talib Kweli som sin favoritt-rapper. De to studioalbumene hans Quality og The Beatiful Struggle er allerede nyklassikere, og Eardrum fra ´07 følger opp tradisjonen med å kombinere Talibs sylskarpe rhymes med et fantastisk spekter gjester fra Norah Jones via Kanye til KRS One. Han har samarbeidet mye med Qualitytime-favoritter som nettopp Kanye West og Madlib, sistnevnte resulterte i den fantastiske 2006-ep´en Liberation som de to bransjerabulistene la ut til gratis nedlasting. Talib Kweli har også fått en boost i populærkulturen etter opptredener i MTV-programmer, dataspill og reklamer, men hele tiden uten å selge ut, og han har fortsatt status som en av de mest kredible artistene på scenen, din favorittrappers favorittrapper.

Kjøp billett »

Video:

Video:

2 kommentarer:

 1. 1.

  Arruda:

  19. October 2010, kl. 08:29

  “I bust my ass to get from London to Oslo to make the show even tho there were flight issues. Made it an hour late but they cancel? smh”

  Fra Talib Kweli sin twitter….

 2. 2.

  Einar:

  19. October 2010, kl. 17:35

  Jepp. Kjipt, men sant. Med en time senere, mener han og lande en time senere enn onstage. Vi ville ikke fått han på scenen før kl.01:00 og det er for sent på en mandag.

Kommenter: