Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
30.des | Tigers Juleblot 2010 | Blå

Torsdag 30. desember:

TIGERS JULEBLOT 2010

CC:100/KL. 21:00/ID: 18

Le Corbeau + Aristillus + Hope I Die A Virgin

+ DJ's Ingebling & Tress-is

Noen norrøne juletradisjoner må til når ribba (evt. nøttesteken) snart skal sprenge ølvommen.

I riktig gamle dager var blotet som regel drekking (jepp), etegilde med hestelever (hopper over den) og fruktbarhetsritualer (uunngåelig). I tro med denne tradisjonen inviterer Platebutikken Tiger og BLÅ nok en gang til sitt årlige juleblot der det skåles til ære for tre eminente band og nok et knakende godt musikkår.?

Le Corbeau

Le Corbeau har etablert seg som et uforutsigbart og mystisk element på et sidespor i det norske musikkmaskineriet. Etter et selvutgitt album og det bejublede Fysisk Format-albumet “Evening Chill” (2009) er Le Corbeau ute og lusker med lyd igjen på en flunkende ny split LP med Svarte Greiner. Mens vi venter på tredjealbumet som slippes i 2011 får vi denne kvelden på Blå alt fra surrealistisk blues til drømmepop. I spissen for Le Corbeau finner vi som alltid gitarist og billedkunstner Øystein Sandsdalen.


Hope I Die Virgin

Det ultimate amalgam mellom regntung, britisk synthpop og Dischord-soundet! Uforfalsket musikk for sjelegranskning og jaging av indre demoner! Etter noen år i Oslo-slummen tar Hope I Die Virgin steget opp på albumnivå i 2011 med skiva “Is Forever No Way” som slippes på Fysisk Format til våren. Plata er spilt inn hos Bjarne Stensli i Harry’s Gym og mikset av Christian Engfelt (The Lionheart Brothers, Serena Maneesh m.fl.).


Aristillus

Omtalt av Lydverket som et av de fremste up-and-coming norske band er unggutta i Aristillus klare med sitt debualbum “Devoured Trees & Crystal Skies” på Fysisk Format 24. januar 2011. Albumet er spilt inn med Ruben Willem fra Haust som produsent, og inneholder ti spor med en knallbra blanding av indie rock og det man en gang kalte screamo. Aristillus har allerede spilt i alle ender av landet, og årets siste konsert avsluttes altså i hjembyen Oslo!

Billett legges ut snart

Video:

Kommenter: