Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Klubb Full Pupp | Blå

Fast arrangement:

Månedlig klubb:

Klubb Full Pupp

Prins Thomas sin faste månedlige klubb

Månedlige har disko dj og produsenten Prins Thomas klubb på BLÅ. Han har med gjester fra labelen Full Pupp og fra utlandet.

We`re backkk! Oslo er ikke som før, men en artig og fin fest bør vi ha. Etter en særs vellykket Øyafestival er Prins T og hans glade kompani klare for dans, vrikk og high fives. Hans eget orkester smallt til med en kokkos forestilling i Gamlebyen, krydret med kor og strykere, som sendte de deiligste lydbølger rett i fleisen på et vuggende hav av folk. Vi vil åka mera! Thomas er busy som aldri før, spillejobber i øst og vest. England, Tyskland, Skottland, Hellas, Irland og Nederland bare den neste måneden. Thomas gjør det veldig bra utenfor berget!
Men nå er det altså vårt kjære Blå ved elva, under treet, som skal ristes med tøff musikk i alle farger og fasonger. Regelen er ingen regler. Full Pupp kommer med en drøss av utgivelser i løpet av høsten, album med Marius Våreid, Magnus International med ny EP(Max Magnus, anyone?), og debutalbum med Prins Thomas orkester! Internasjonal musikk gjør dem på Internasjonal, Thomas plateselskap for utenlandske artister. Rett rundt hjørnet kommer det album med amerikanske Tridact.
Denne kvelden spiller Thomas med Blackbelt Andersen, som snart kommer med nytt album, og en fiiin remiks av engelske Cantoma. Ju-hu!

Video