Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Om Blå | Blå

Historien om Blå:

BLÅ sin historie startet den 28.februar i 1998. Hjernene bak BLÅ var Kjell Einar Karlsen og Martin Revheim. De tok seg en tur langs Akerselva og fant det gamle oppbevaringslageret for gull og diamanter (!) i Brenneriveien.

BLÅ ble da bygd opp på dugnad. BLÅ slo an fra første stund med fokus på jazz, men ingenting var utelukket. Mantraen var å synliggjøre det usynlige.

Konsertbilde fra 10-års jubileet

10-års jubileet i 2008

15 år

Den 28 februar 2008 fyllte huset BLÅ 10år! Siden da er det skjedd mye og det har vært utrolige mange konserter og andre arrangement på BLÅ opp igjennom årene. Her har Konsertforeningen BLÅ vært en viktig bidragsyter igjennom årene.

Året er 2012 og BLÅ Booking har vært innholsleverandør på BLÅ siden januar 2007. BLÅ booking vil overraske, utfordre, engasjere og fokusere på nerve innen de fleste sjangre og kulturelle uttrykk. Det finnes noe bra innen alle sjangre. Om en først MÅ definere sjanger vil vi holde oss til jazz, elektronisk, hip-hop, pop og rock samt krysningene mellom disse. Vi vil fylle det gamle diamantlageret til randen med kultur. Lovlig kapasitet inne på BLÅ er 420 ( vi anbefaler 380 maks). Den 28.februar 2012 går BLÅ inn i stt 15.år som konsert- og klubbscene i Oslo.

Konsert på 10-års jubileet i 2008

10-års jubileet i 2008

BLÅ fokuserer ikke bare på flinke folk på scenen. Vi har knyttet til oss godtfolk over hele linja. BLÅ ligger ikke på latsida.  Tilsammen arrangerer BLÅ ca.380 arrangementer per år.

BLÅ i ett nøtteskall: Ja da. På klubbsida skal vi være helt i front og vi har en unik scene som små og store artister får utfolde seg på. Dessuten, mener vi, har vi Oslos fineste uteservering