Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Faste arrangementer | Blå

Faste arrangementer:

Klubbkonsepter:

Klubb

Diskorama

Gutta fra Diskorama Records starter med månedlig klubb på Blå i 2013. Stubø, Kimichi, Baksaas & Busch inviterer deg med inn i sitt univers for å oppdage ny musikk og møte folk som er verdt å diskutere musikk med. Fritidsklubb for heads.

Klubb:

Fette Najs : Raggabalder Riddim Rebels

Raggabalder Riddim Rebels er Joddski og Jan Steigen sitt dancehall soundsystem, og blandt Norges virkelige pionerer i sjangeren.

Klubb:

HOETELL + COSMIC REVENGE (US)

En gang i måneden kommer Silje&Christine ned i dumpa og holder fest for deg.

Elektronisk fet musikk i fokus

(((Kids Love Bass)))

Annenhver måned fremover kommer vi og en utvalgt gjest til å kjøre opp hovedstaden med det feteste innenfor bass og elektroniske lydbilder som ellers ikke er å finne overalt i hverdagen.

First Friday of the month

Koeju Live Club Sessions

Koèju begynte med faste jam sessions på Nomaden i 2005, med kontrabass, cajon, gitar/elektronikk + gjesteartister.

Månedlig klubb:

Klubb Juicy

”Streetsoul” - en unik blanding av gode soul og funk klassikere og nyere hip-hop.

Månedlig klubb:

Klubb Full Pupp

Månedlige har disko dj og produsenten Prins Thomas klubb på BLÅ. Han har med gjester fra labelen Full Pupp og fra utlandet.

Månedlig klubb:

Sunkissed

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

FZQ SPESIAL: Akustisk konsert fra 16:00, elektrisk fra 20.30!

Frank Znort Quartet

Frank Znort kan ikke sammenliknes med noe annet. Det er et eget univers. Dette universet er veldig lite forutsigbart, men en ting er sikkert. De spiller på BLÅ hver søndag og det er alltid fullt.

Andre faste arrangementer:

Hele helgen:

St. Pauli griller på Blå!

Flaks at det ikke er Azealia Banks, men gutta bak St. Pauli som står bak grillinga på uteserveringen!

Musikkforum

Musikkforum er Norsk Komponistforening og NOPAs felles faglige forum med målsetting om å skape større bevissthet og engasjement rundt komposisjon, tekst og beslektede temaer innenfor musikk. Musikkforum er gratis og åpent for alle.

Uteservering hver dag hele uka!

Hver dag hele uka i sommersesongen kan du slenge deg ned langs Akerselva på Oslo mest idylliske uteservering!

Bingo:

Ronny Haugelands Bingo

Det er ikke hverdagskost men annenhver onsdagskost at Ronny Haugeland(aka Bingokongen som han har blitt bedre kjent med i løpet av årene)med band og bingoassistent avholder et show bestående av to runderbingo.

Tirsdager:

Litteratur på Blå

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.