Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
01.nov I Brigitte | Blå

Torsdag 1. november:

Oslo World Music Festival pres.:

150,- + avg/KL. 23:30/ID: 20

Brigitte (FR) - Paris trés chic

retro pop-folk

Merk deg navnet Brigitte! Du har hørt det før i form av Brigitte Bardot, Brigitte Lahaie, Brigitte Fontaine, Brigitte femme de flic. Bandet Brigitte vil yte rettferdighet til dem alle. 

Og bandnavnet Brigitte er garantert noe du kommer til å høre om i tiden som kommer! Brigitte består av Syvlie Hoarau og Aurélie Saada, to vixens fra Paris. Musikken deres er hypet, stilen likeså. Og Youtube-videoene deres har flere millioner treff.

Deres første konsert var i et kunstgalleri i Paris, og siden har de imponert både kunst- og musikkinteresserte. Musikken deres blir kalt retro pop-folk, men duoen er inspirert av alt fra jazz, hiphop, disco og rock.

 Sangtekstene låner gjerne gloser fra hiphop eller bruker ordtak som de gjør om og gjør til sine egne. De covrer like lett ting de synes er kult som det de synes er cheesy. Hyllest av paradokser er blitt deres varemerke. Og de har fått mye oppmerksomhet for å gjøre en myk versjon av den harde hiphoplåten  ”Ma Benz” av gruppen Suprême NTM.

 

Etter debutalbumet “Et vous, Tu m’aimes?” i april 2011 har de spilt for utsolgte hus over hele Europa. Vi er så heldig å få se dem på intime Blå. De jar med seg fullt band og skal være vertinner på Jane Birkins- Paris trés chic afterparty!

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: