Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
01.nov I OWMF | Blå

Torsdag 1. november:

Oslo World Music Festival pres.:

150,- + avg/KL. 20:00/ID: 20

Matt Corby (AUS)

Stemmen fra Australia

Matt Corby er vår første booking fra Australia noen sinne, og vi har store forventninger til denne mannen. Corby startet sin sangkarriere som 16-åring med en andreplass i Australske Idol 2007. Men han bevist at han er mye mer enn kun en reality-stjerne.

Corby ble tidlig sammenlignet med Nick Drake og Jeff Buckley. Og hans sanger er benyttet i store australske TV-serier som Underbelly: Razor, Brothers and Sisters og Home and Away.

 Men som alle Idol-stjerner, har han slitt med å kvitte seg med stempelet, og det var først med EP-en “Into the Flame” i 2011 at han virkelig fant sin egen form og det som skulle bli hans nye signatur: soul-inspirert ule-vokal kombinert med en nedtonet folk og blues melodi. Denne særegne sangformen har fått mye oppmerksomhet i sosiale meider og ulike forum på nettet. Men også mer etablerte forum har kreditert denne karen og i januar i år ble han tildel tittelen “Next Big Thing” og vant kategorien “Song of the Year” for singelen "Brother" under  FBi Radio's årlige SMAC Awards i Sydney. Han har siden spilt for utsolgte hus i både Australia og England. 1. november kan du høre hans særegne vokal på Blå.

Kjøp billett »

Video:

3 kommentarer:

 1. 1.

  ingunn tennøe:

  31. October 2012, kl. 22:40

  Jeg har mistet min billett…. GLEDET MEG VILT TIL DETTE!!! Har dere noen som helst mulighet til å få inn en ekstra ung dame?
  Jeg er selv musiker og har virkelig sett frem til dette…..
  Håper på mirakel- hilsen

  Ingunn Tennøe, 48149674

 2. 2.

  Ingjerd Tranvåg:

  1. November 2012, kl. 14:34

  Hei! Jeg er i samme situasjon som Ingunn over! Min billett sitter på et forsinket tog fra Bergen og kommer dessverre ikke frem før konserten allerede har begynt, eller er over. Jeg har både bekreftelse på reservasjonen og mulighet til å ta ut bankutskrift for å bekrefte kjøpet! Er det mulighet for å få tilsendt en ny billett på mail, hentet en ny eller evt å kjøpe en ny i døren?

  Ingjerd Tranvåg, 40767613

 3. 3.

  mads hansen:

  1. November 2012, kl. 18:23

  hej jeg trænger en billet, håber der er en venlig sjæl, eller kanskje mulighet for at kjøbe en i døren

  ring venligst på 48992365
  hilsen mads hansen

Kommenter: