Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
02.juni I JUICY | Blå

Lørdag 2. juni:

CHRIS STALLION & PATSKI LOVE

100,-/KL. 22:30/ID: 20

JUICY x ADIDAS ORIGINALS MIXTAPE VOL. 15" RELEASE PARTY

Som vanlig slipper Juicy-gutta en gratis sommer-mixtape som skal gjøre sommeren din enda litt bedre, i år gjør gutta det i samarbeid med adidas Origninals, og som vanlig feires dette med...

... en gedigen musikkfest på Blå! Gratis Mixtape til de 100 første.

Chris Stallion & Patski Love har flere jern i ilden enn de fleste og dette er langt fra noe unntak i sommerhalvåret. Med bookinger på landets feteste festivaler som blant annet Hove og Øyafestivalen samt faste klubber rundt omkring i Oslo ukentlig kan man trygt si at disse to gutta leverer non-stop.

Sommerens mixtape er nummer 15 i Juicy-serien og oser som seg hør og bør av varme, sjel, sol og sommer - alt fra de nyeste bangerne til Kanye West, A$AP Rocky, Meek Mill, Miguel, E-40, Rick Ross, Usher og Wiz Khalifa til klassikere fra Juicy-favoritter som Rappin 4-Tay, The Notorious B.I.G., DJ Quik, Beastie Boys (R.I.P. MCA), Kleeer, Fat Joe og ikke minst Juicy-aktuelle Big Daddy Kane. I tillegg til dette er mixtapen krydret med remikser og edits av folk som U-Tern, A-Trak, Nhan Solo, Fat Camp, DJ Apt One, Nick Catchdubs, Pillowtalk, DJ Platurn, Viceroy, The Hood Internet, Xaphoon Jones med flere!

Så tilbake til denne festen denne kvelden; hvor som alltid musikken er i sentrum, og som vanlig har Juicy sitt egne og unike "Streetsoul" lydbilde som basis. For uinnvidde betyr dette at lyden alltid er gjennomsyret av Hip Hop og Soul uansett om det er Rap, Disco, House eller Funk som kommer ut av høyttalerne via de 4 platespillerne og 2 mikserne. Like sikkert som at det blir tropevarme og skyhøy stemning på Blå denne kvelden er at du som alltid høre The Notorious B.I.G. "Juicy" minst en gang, i minst en versjon i løpet av kvelden..

De 100 første gjestene denne kvelden får som seg hør og bør en gratis "Juicy x adidas Originals Mixtape Vol. 15" til odel og eie i ekte CD-format! Mandag 11. juni slipper Juicy og adidas Originals også mixtapen digitalt via en rekke nettsteder og Juicy sin SoundCloud-side.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: