Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
02.nov I Ethio Action | Blå

Fredag 2. november:

Oslo World Music Festival pres.:

200,- + avg/KL. 20:00/ID: 20

Ethio Action (Etiopia/ Nederland/ Sverige/ Norge)

jazz og world

Heftige Addis Ababa i Oslo med Paal Nilssen-Love og Mats Gustavsson.

Ethio Action er et stort, annerledes og nyskapende prosjekt, satt sammen kun for Oslo World Music Festival! Vi ba den anerkjente trommeslageren Paal Nilssen-Love om et spesialprosjekt, og han foreslo en kveld som blander vestlig og etiopisk dans og musikk, en konsert som utfordrer selve konsertformatet.

Nilssen-Love har gjort flere musikalske prosjekter i Etiopia initiert av det nederlandske punkebandet The Ex. Nå vil han gi det norske publikumet innblikk i den spennende musikkscenen i Addis Ababa. Ethio Action er en spesialkonsertmed 22 musikere fra forskjellige bandkonstellasjoner. Sammen spiller en konsert som varer over åtte timer på Blå. Alt er satt sammen for å illudere musikkscenen i Etiopias hovedstad. I Addis kan man se opp til 20 musikere og dansere på en intim scene, og de spiller i timer på timer.

I Oslo kan du oppleve ekstatisk musikk og dans med ellevemannsbandet Ethiocolur, kristen ortodoks etiopisk harpespill, etiopiske trubadurer, samt punkbandet The Ex og frijazzgutta Paal Nilssen-Love og Mats Gustavsson fra gruppen The Thing.  Ethio Action blir en opplevelse!

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: