Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
03.nov I Gato Preto + Juicy | Blå

Lørdag 3. november:

Oslo World Music Festival pres.:

100,- +avg/KL. 23:30/ID: 20

Gato Preto (PT)

hipstervoodooelectro / kuduro

Gato Preto (portugisisk for svart katt) består av den kvinnelige rapperen Gata Misteriosa og dj og produsent Lee Bass. Sammen lager de mørk, men fargerik, electro der Gata legger portugisiske rim over tunge, dansbare beats.

”Dette er dansegulv voodoo, når den har påvirket deg, slipper den aldri taket” slik omtaler Gato preto selv EP ”Tschukudu”. Tropisk bass, kuduro og favela house er andre betegnelser de gir for musikken som forener house og electro med afrikanske og latin-amerikanske rytmer.

Duoen er basert i Tyskland og ville lage musikk som skapte liv på dansegulvene i Europa. Siden begge har røtter fra Afrika, var det naturlig å benytte seg av afrikanske og tropiske impulser. Nye sjangre som break beat, dub step, house og electro pimpes opp med vestafrikanske og brasilianske rytmer. Ulike elementer som mac, miksebord, tradisjonelle trommer, afrikansk krigsmaling og dressjakker er alle viktige deler av sceneshowet deres.

 Se den fantastiske Tschukudu-videoen, la voodooen forføre deg og møt opp til en sen jungelelectrokonsert på Blå!

Som om dette ikke var nok: Våre faste følgesvenner i Juicy blir også med på den tropiske festen!

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: