Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
04.mai I FINK | Blå

Fredag 4. mai:

BLÅ & Goldstar pres.:

150,- + avg/KL. 20:00/ID: 18

FINK (UK)

Support: Rachel Sermanni

Han har varmet opp for Massive Attack, og spilt på store scener som Royal Albert Hall og Carnegie Hall. Han er blitt tatt inn i varmen av selveste Gilles Peterson, og har turnert så og si hver eneste krok av Europa og USA. 

Hittil er Fink, eller Fin Greenall som han egentlig heter,  et forholdsvis ubeskrevet blad her oppe i nord, men det betyr ikke at det ikke er en merittert mann man finner bak mikrofonen.

Fin Greenall er en driftig mann med en bred musikalsk bakgrunn. Fra en barndom bestående av klassisk og folk, kom ungdomsopprøret som dance-DJ og ambient techno-frelst, før han i 2006 plutselig styrte skuta mot barndommens trygge singer/songwriter-farvann. Sammen med Tim Thornton og Guy Whitaker startet han Fink. Akkurat det kan karakteriseres som en liten suksessretrett. Superhiten «If Only» fra albumet «Distance and Time», gjorde John Legend interessert. Og siden den gang har Greenall syslet med både soulpop og rap når han ikke har vært opptatt med Fink. I tillegg til samarbeidet med John Legend, kan Greenall også skilte med Professor Green og avdøde Amy Winehouse på samarbeidsplakaten.

 I fjor kom hans fjerde album, «Perfect Darkness», til fire av fem stjerner hos The Guardian. Der sammenlignes ham med Jose Gonzales til ordene: «His fourth album often achieves such loveliness you don't want it to end». I så måte er konserten på Blå 4. mai en nødvendig forlengelse av et uimotståelig album. 

Kjøp billett »

Video:

Video:

4 kommentarer:

 1. 1.

  Elise:

  12. February 2012, kl. 13:02

  Synd at det er 18ID. Skulle gjerne sett han, men fyller ikke 18 før i Oktober, desverre.

 2. 2.

  Chris:

  3. May 2012, kl. 22:38

  Er det Utsolgt? Selges det bill i døra?

 3. 3.

  Lise:

  4. May 2012, kl. 09:14

  Gleder meg!:)
  Lurer på om når konserten er ferdig..?

 4. 4.

  Einar:

  4. May 2012, kl. 10:08

  Tror ikke det er utsolgt.

Kommenter: