Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
07.juli I SUNKISSED | Blå

Lørdag 7. juli:

Sunkissed:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

DEETRON [Music Man / CH] g-HA & Olanskii Ronny Rabalder [+ute] Brokesteady, Sunkissed Allstars

[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Sunkissed dorger inn råflott storfisk til heit aftens i dumpa. Og det midt i fellesferien. Deetron har i over et decennium vært stabil leverandør av særdeles musikalsk house-teckno-techhouse for de store rom. Slik musikk som garanterer staslig Sunkissed!

Det er ikke bare ruging i sommersol, eller mer sannsynlig; ruging over et brettspill mens regnet trommer takten på hyttetaket, som står på tapeten denne juli lørdagen. Deetron har vært ganske så fast følge i platebaggene på Sunkissed lenge, ofte de låtene som løfter taket og får lysbua til å blafre med strobene. Det kan være vanskelig å sette Deetron i en bestemt bås, det er gjerne elementer fra techno, house, og techhouse i skjønn forening, men han er blant de som har en distinkt signatur. Blandingen er gjerne en bestemt groove, kombinert med særs musikalske overtoner. Låtene hans tar gjerne sin tid med å krype under huden, men når de fester seg sitter de godt i ryggmarg og dansefot. Uten at Deetron nødvendigvis drar det helt ut i skauen, er det ofte helt greit å bruke 'episk' om mannens produksjoner. Men som vanlig er det ikke produsenten Deetron vi har booket til Sunkissed, snarere at han i tillegg leverer stabilt i samme gata. Alle som har vært med å slipe betongen på Blå vet hvordan dette går.

De glade fiskere i sommersol, aka g-HA & Olanskii, treffer vel som vanlig sildestimen midt på. Enten det er cd horeri eller anal vinyl gnukk på dorgen. Til alt overmål stiller også Ronny Rabalder parat til å tenne bålet og pakke silda i folie.

Når det først er Sunkissed i sommersol, blir det såklart også vaskeekte grill og musikalske kokker på uterveringa. En viss Jeff Niels har vært 'litt over middels' klar for Deetron på Sunkissed. Ergo var det bare god kotyme å huke inn landets diggeste mandagsklubb i full trio. Andre Bravo, Davidow og Jeff Niels aka Brokesteady får med andre ord æren av å spille oss inn i solnedgangen. Allerede fra fem-draget stiller vi også med Sunkissed Allstars, dette solariumet av et kollektiv består, i tillegg til fiskerne over, av Vinny Villbass, Nico Coltsfoot, Rasmussen, Henri Le Coq & Le Capitan, Asbjørn E og Gaute Haaversen.

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed :

4 august : SUNKISSED BÅTTUR + ETTERFEST

g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
Nico Coltsfoot
Ronny Rabalder
Rasmussen
Henri Le Coq & Le Capitan
Asbjørn E
Gaute Haaversen.

10 + 12 August : ØYA:SUNKISSED

Torsdag 10:
SHED [Ostgut Ton, Berghain resident / live]
Bloksberg [live]
Olanskii
Seth Skizzo & Jokke
[+ute] Seth Skizzo & Jokke, Sunkissed Allstars

Lørdag 12:
Finnebassen [live]
g-HA
Vinny Villabass
Alex & Celius
[+ute] Finnebassen, Celius & Alex, Sunkissed Allstars

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: