Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
08.JUNI | AKKS SAMSPILL | Blå

Fredag 8. juni:

Maraton:

60/40 for medl/KL. 20:00/ID: 20

AKKS Samspillkonsert

10 bands

Det er bare å holde av 8. juni i kalenderen. Da er det endelig tid for at bandene fra vårens samspillkurs hos AKKS Oslo slippes løs på verden.

Denne gangen er det ti band som skal i ilden, så her blir det musikk fra dørene åpner til de sene nattetimer. Den fantastisk gøye konserten med det trauste navnet trekker vanligvis fult hus, så kom tidlig og sikre deg en plass aller fremst.

 

Tös

De kom, de så, de gikk (eller: historien om et band)

De tøysete og nysgjerrige jentene i bandet Tös fant hverandre i 1963 grunnet en felles interesse for å stalke kjente og/eller formuende menn. Da det etter hvert ble for fysisk krevende å sitte sammenkrøket bak rhododendronbuskene i diverse oppkjørsler og klatre oppetter balkonger og takrenner på jakt etter Den Store Kjærligheten, begynte tösene å se seg om etter alternativer. De trodde de hadde funnet selve løsningen på problemet i 2011 da AKKS tok kontakt med dem og lurte på om de hadde lyst til å spille i band. Tösene takket straks ja og brukte en formue på instrumenter og sceneantrekk. De forventet at rocken skulle bli selve inngangsbilletten til en verden full av glamorøse, mystiske og spennende menn(esker) med lav impulskontroll og høy sigarføring. Forventningene ble dessverre ikke innfridd. Tösene har derfor bestemt seg for å slutte med rock og gjenoppta stalkervirksomheten i stedet - denne gangen i en form som er forenelig med leddplager og tiltagende høydeskrekk. Tös vil spille sin avskjedskonsert på Blå 8. juni d.å. Kom og se dem! De følger nemlig deg uansett - og da mener vi ikke bare på Twitter....

Hurricane Figtherplane

Hurricane Figtherplane er fit for flight! Det blir et fantastisk show som kommer til å ta av med høyt volum og masse nerver, for de skal ut å fly for første gang.

You'll be blown away!

Piranaha

Vi er to jenter fra hovedstaden som liker å spille trommer, så vi gjør det. I løpet av høsten er vi keene på å sette opp musikalen "Skys the limit for the washbear and the space-sheep, en forestilling for barn og voksne" på et teater i nærheten av deg. Det blir en vill forestilling! Hvis du tilfeldigvis skulle ha et teater eller en annen passende scene blir vi veldig glad hvis vi får komme til deg:)

Kill the heart of a rolling barracuda child

 "KTHOABC er et ukomplisert band bestående av Amanda (gitar/vokal), Elise (sologitarist), Ingjerd (bass) og Andreas (trommer). På tross av bandnavnet syns de at det er enklere å fiske piraya."

 

Andre band denne kvelden: Sverm, jazzvokal gruppa C U, jazzbandet Til flukts, KAKE, MYR og Juster.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: