Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
1. aug | People Love Music | Blå

Fredag 1. august:

Klubb:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

People Love Music (Live + Dj-Sett)

Gutta bak labelet People Love Music har hatt et godt år så langt med utgivelser og remikser som har rokket dansegulv verden over. Førstkommende fredag inviterer de til sommerklubb på Blå med det frekkeste innen sjelfull house & disco, og med et eksklusivt live-sett for anledningen. 

Martin Wold har en særegen og leken tilnærming til Nu Disco. Produksjonene hans har fått avspilling på P3, Lyd med Olle Abstract og blitt brukt i prisvinnende internasjonale skifilmer av bla. Field Productions. Med to offisielle utgivelser på PLM labelet så langt, og mange flere på vei er han et navn verdt å merke seg og å se opp for.

Thor Christian Maast gjør en unik blanding av klubbmusikk og Soul, med sterke referanser til artister som Erykah Badu, Marvin Gaye, og D'angelo. Han har gjort jobbet med artister som Sisi, Nosizwe, Luna, Son of LIght og var bandleder/keybardist i Nosizwes band frem til 2013. Det siste året har han gjort remikser og produksjoner under aliasene Maast og Diskobeistet og fått god respons på sine produksjoner med radio- og klubbavspillinger verden over. 

På fredag blir det klubb med PLM gutta bak deksa, fargerike visuals og et ekslusivt live-sett med Maast på beats/synth og Martin Wold på trommer. 

Billett kjøpes i døra

Kommenter: