Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
1. feb | Juicy | Blå

Lørdag 1. februar:

Klubb:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Juicy: Patski Stallion & Chris Love

Hæ?!? Juicy har byttet ut sine resident DJ's til den nye superduoen Patski Stallion & Chris Love. Blir spennende og se og høre hva disse to kan få til på Blå lørdag 1. februar da de så langt er helt ukjente på den norske klubbscenen.

Får håpe de er noe i nærheten av sine nesten navnebrødre som har blitt omtalt slik:

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. Inne i sitt 10. år som Juicy har Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, deriblant på "hjemmebanen" Blå i 8 av de, samtidig som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet.

Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister som er innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip-Hop, Soul, Funk, Disco, House +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene. Alltid med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy, og selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Juicy på verdensveven:
http://soundcloud.com/clubjuicy
www.facebook.com/clubjuicy
www.twitter.com/clubjuicy

Billett kjøpes i døra

Kommenter: