Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
1.sept | Sprutbass | Blå

Lørdag 1. september:

KLUBB:

CC: 100/KL. 23:30/ID: 20

Sprutbass Releaseparty

+ Kool DJ Dust aka Daniel Savio (SE) + Matt Huffley + Melkeveien

Med analoge synther, melodisk impro-vocoder, blytunge beats og blodfunky bassganger har Sprutbass iløpet av de siste åra etablert seg på den norske og internasjonale scena for ny elektronisk dansemusikk. 

Dette viste han til det fulle da han satt publikumsrekord og lagde moshpit (!) på Apolloscena under årets Roskildefestival. Han har fylt opp dansegulv i Paris, Barce lona og New York og gjestet festivaler som bl.a. Slottsfjell, Øya og NuMusic med sin særegne form for hjemmelagd synthfunk, skweee, eller Schengen-Funk, en selvskapt sjanger og lekegrind som enkelt kan beskives som grenseløs, elektronisk funk med store interne rytmiske og melodiske spenninger. Eller. Hvis Helmuth Kohl og Grace Jones hadde fått en unge: Sprutbass!

Sprutbass debuterte med en 7 tommeren "Ulykke" på det norske labelet Dødpop i 2009, og har siden gitt ut låter på bl.a. finske Harmönia og Ninja Tune (Jaga Jazzists One-Armed Bandit EP). Nå er turen kommet hjem til Blå hvor Sprutbass` første soloutgivelse skal feires med konsert, dj`s, brask og bram.

"Sprutbass EP" gis ut på Dødpop 1. september 2012. Plata er mixet og produsert i samarbeid med Prins Thomas.

Kool DJ Dust aka Daniel Savio:
Som dj denne kvelden har Sprutbass fått med skweee- kollega og synthwizard Daniel Savio fra Stockholm. Savio representere det svenske skweee- labelet Flogsta Danshall og norske Dødpop. Savios dj`ing har blitt presentert i anerkjente Beats in Space radio- show, han har bidratt på den legendariske Disco Opera- plata og har tilogmed vunnet en svensk Grammy med Hundarna Från Söder.

Live: Sprutbass
DJs: Kool DJ Dust aka Daniel Savio (SE), Matt Huffley og Melkeveien
www.dødpop.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: