Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
10.august I Øyanatt: FENNESZ (AT) + STIAN WESTERHUS | Blå

Fredag 10. august:

Øyanatt på Blå:

CC: 150/200/KL. 22:30/ID: 20

Øyanatt: Fennesz (AT) + Stian Westerhus

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Middelalderparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå.

Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt festivalpass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.

 

FENNESZ
Christian Fennesz som han heter er trolig den største artisten innen eksperimentell elektronika. Hvert eneste av hans 4 studioalbum som soloartist har blitt lovpriset langt opp i skyene av alt som har kred her i verden. Når han ikke går på scenen alene så samarbeider han titt og ofte med andre artister, blant annet med Fenn O'Berg, Sakamoto, Sparklehorse og vår egne FOOD. 

 

STIAN WESTERHUS
Hvordan går det ann å være norges råeste gitarist når man ikke liker intstrumentet man spiller på? Vel, slik har det blitt. Westerhus vrenger all saften ut av gitaren sin og leverer en udefinerbar lytteropplevelse om vanskelig kan beskrives. Ikke er det jazz, ikke er det metal, ikke er det gitar. Samtidig som det er alt det beste av det nevnte. 

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: