Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
10.august | Øyanatt på Sukkerbiten | Blå

Fredag 10. august:

SMUG.NO OG BLÅ PRESENTERER ØYANATT:

CC: 150/200/KL. 22:00/ID: 20

SUKKERBITEN: Nite Jewel (US), Holy Other (UK), Foals Dj-sett

Etter en veldig trivelig festivaluke på Sukkerbiten i fjor, var det ingen tvil: Øyanatt måtte gjenoppstå med Sukkerbiten i 2012. Årets Sukkerbiten er tegnet av MMW Arkitekter og er blitt en skinnende hvit og buktende kontainerstruktur. Smug gleder seg over å kunne invitere til en uke med Øya-etterfester med noen av våre favorittartister og DJs akkurat nå. 

Dørene åpner kl 22:00. Det lønner seg å komme tidlig hvis du vil sikre deg billett og slippe kø. Forsalg på Billettservice.no (billetter vil prioriteres i køen).

 

NITE JEWEL (US)
Da Ramona Gonzales og hennes medmusikere i Nite Jewel besøkte Blå for tre år siden, var det ikke fritt for at flere i det uforvarende publikummet fikk et aldri så lite musikalsk hakeslepp. Gonzales er Los Angeles-basert og kommer fra omtrentelig samme DIY-skole som Ariel Pink. Hennes første innspillinger ble gjort på god, gammeldags 8-spors kassettopptaker, men til tross for at hun egentlig er utdannet filosof og kunstner, er det først og fremst musikalitet og melodiøsitet som preger musikken hennes. Gonzales slapp andre album One Second of Love tidligere i år, og kommer til Sukkerbiten og Øyanatt med fullt band.
 
HOLY OTHER (UK)
Ord som ambient goth har blitt brukt til å beskrive musikken til den lettere gåtefulle og anonyme, britiske produsenten Holy Other, men å redusere dette til sortkledd elektronika er ikke bare en grov forenkling, det er også direkte feil: musikken til Holy Other har en sterk rytmisk nerve, i tillegg til at den er tungt influert av 90-talls RnB. Og først og fremst låter Holy Other som seg selv: en skimrende og melodisk collage av vokalsamples, pulserende synther og store trommelyder. Mannen er tilknyttet den toneangivende TriAngleRecords og slipper sitt etterlengtede debutalbum den 27. august. Holy Other varmer også opp for Beach House på en lengre europaturné i november.
 
FOALS (UK) DJ-sett
Oxford-bandet Foals har kanskje rykte på seg for å bedrive småsær math-orientert indierock sterkt influert av moderne klassiske komponister som Terry Riley og Steve Reich, men dette bandet har også veldig mye annet for seg, noe deres mange norske fans kan skrive under på. Det er nettopp en av bandets andre sider som kommer til uttrykk på Foals aller første mixtape i sommer.  Skiva, som slipper på den tyske kremlabelen !K7 i sommer, har fått den opplagte tittelen "Tapes" og byr på solide doser ny og gammel house fra alle verdenshjørner.
 
Onsdag 8. august
PURITY RING (CAN)
KINDNESS DJ-SETT
DANIEL AVERY (UK)


Torsdag 9. august
DISCLOSURE (UK)
SEI A (UK)


Lørdag 11. august
LEMÂITRE (NO)
ALAN BRAXE (FR)
 
Presentert av Smug.no og BLÅ, i samarbeid med Nikon, WiMP og Øyafestivalen

Billett legges ut snart

En kommentar:

  1. 1.

    Eirik Hagen Sørensen:

    9. August 2012, kl. 11:46

    Må du ha øyapass for å kunne dra på denne konserten?

Kommenter: