Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
10.mars I FULL PUPP 6år | Blå

Lørdag 10. mars:

klubbileum:

100,- (GRATIS før kl.00)/KL. 23:00/ID: 20

//FULL PUPP 6 ÅR//
Gerd Janson (DE), Prins Thomas & Magnus International

Elektronika / Dance  / House / Prog / Balerisk. Jippis, Full Pupp er 6 år!  Kallaset skal feires, og du er velkommen! 

Kvelden har gått fra skanse til skanse, og hver eneste måned i seks fulle år har gjengen tatt bo i grotta ved elva. Konseptet har også vært på lengre gjestevisitter i Berlin og London, borte bra men hjemme best!

Kvelden skal markeres med et back to back sett, med ingen ringere enn Prins Thomas og Gerd Janson. Thomas trenger ingen nærmere presentasjon, world heavyweight champion in disco & beyond, som han er. Ved siden av det lenge ventede debut-albumet til Prins Thomas Orkester er Prins Thomas` solo-album nummer 2 på vei i trykken.

Ved siden av å være en av de hyggeligste fyrene i musikkbransjen, driver Gerd Janson en av de kuleste plateselskapene i Europa, Running Back. Gerd er også musikkjournalist, skrivende for tyske magasiner som Groove og Spex, og som profilert intervjuer for Red Bull Music Academy.
Gerd Janson er etterhvert blitt en mann med tettpakka kalender, og reiser Europa rundt med en bred musikkpalett, godt plassert i house, disco, 80-talls nostalgi, og ekte minnimal techno. Han er resident disc jockey på Robert Johnson i Frankfurt med kvelden Liquid sammen med Thomas Hammann. Han har remikset plater på Playhouse og Sonar Kollektiv, og produsert musikk som Tuff City Kids sammen med Lauer. I tillegg er han i gang med å gjøre en miks cd på Thomas` Internasjonal!

Magnus International varmer opp festen. Etter påtrykk fra Todd Terje og Prins Thomas er Magnus i gang med produksjon av sitt debut-album. Smakebiter av "Max Magnus" kan forventes både denne kvelden og mange fremover.

Ses på full Pupp!

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: