Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
10. okt | (((Kids Love Bass))): Flava D (UK) | Blå

Fredag 10. oktober:

Klubb:

CC: 100 /KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))): Flava D (UK)

Selv om basstung elektronisk musikk av den eksperimentelle typen ofte blir sett på som en litt "guttete" greie, har vi veldig god erfaring med å få artister med XX-kromosomer på besøk. Navn som Ikonika, Cooly G, Joyce Muniz og J Phlip har alle sammen levert killer sets for (((Kids Love Bass))), og representerer noen av de beste kveldene vi har hatt. Med det sagt er vi stolte av å kunne presentere bassheltinnen og dronningen av superlabelet Butterz, nemlig Flava D.

Flava D sine produksjoner befinner seg i landskapet mellom Garage, Grime og Bassline i likhet med artister som Royal-T, Preditah og tidligere KLB-gjest DJ Q. Høyt tempo, masse energi og selvfølgelig en kløktig fokus på de lavere frekvenser aka bass. Med andre ord en sikker oppskrift for skikkelig fart på dansegulvet. Hun er kjent for sin ekstremt produktive arbeidsflyt; EPer for Butterz og Formula, collabos med nevnte DJ Q og Royal T og ikke minst hennes egen download-serie "Flava D Vol.1-5". Sistnevnte har gitt hun såpass mye oppmerksomhet at Factmag inkluderte henne på deres liste over britiske underground acts som burde vurderes for en Mercury Award(!). Vi så henne selv i action på RBMA-scenen under Sonar tidligere i sommer, hvor hun var et av høydepunktene, og kan derav med sikkerhet si at dette blir knallkveld!

(((Kids Love Bass))) varmer opp.

http://www.flavad.com/
https://www.facebook.com/kidslovebass

Billett kjøpes i døra

Kommenter: