Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.sept | Litteratur på BLÅ | Blå

Fredag 13. september:

KULTURNATT 2013:

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

Litteratur på BLÅ: Stemmene

En samtale mellom Geir Gulliksen og Jenny Hval

Denne kvelden vil de samtale om kropp, stemmer og en litteratur hvor noe virkelig står på spill. Samtalen ledes av Litteratur på Blås Runa Borch Skolseg og er en del av Kulturnatta og Oslo Bokfestival.

Geir Gulliksen er en av Norges mest anerkjente forfattere, og han har vært med på å definere norsk skjønnlitteratur gjennom sitt virke som redaktør i oktober. Han siste bøker har fått svært god mottakelse, og nå er han aktuell med essaysamlinga Kan vi gjøre det igjen. En ung forfatter han har mye til felles med, er Jenny Hval, mer kjent som musikkartist. Hun debuterte med romanen Perlebryggeriet i 2009 og i 2012 kom hennes andre bok Inn i ansiktet.

Jenny Hval og Geir Gulliksen deler begge en nysgjerrighet og interesse for kjønn, kropp og stemmer. Store og grunnleggende temaer som de til stadighet vender tilbake til gjennom litteraturen, og i Hvals tilfelle musikken, for å utforske nærmere hvilken betydning disse har for oss som mennesker.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: