Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11. april | Hoetell + Marie Komissar + Margaret Berger | Blå

Fredag 11. april:

Månedlig klubb:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Hoetell + Margaret Berger: Live

m/ Silje og Christine + Special DJ-gjest: MARIE KOMISSAR

Frøken Berger trenger i grunn ingen nærmere introduksjon: Hun er en av de beste popartistene Norge har, og heldigvis for oss er det også en herlig, elektronisk tvist på det meste hun gjør. Musikken er suggerende, fengede, tidvis med et kjølig snitt, men Margaret selv er råheit, varm og overbevisende på scenen. Hun er ikke bare den mest smakfulle Idol- & MGP-deltakeren gjennom tidene, hun lagde også en av de beste skivene i 2006: Pretty Scary Silver Fairy. Nylig slapp hun sin nye singel "Scream" og fredag 11. april står hun på scenen med oss for et eksklusivt klubbsett på Blå!

Marie Komissar hører du på NRK P3 hver tosdag mellom 22.00 & midnatt, der hun serverer den den nyeste, mykeste klubbmusikk og rnb. I selve klubben er hun hakket mer dansete i stilen, og du finner henne ofte stående på bordet med hendene i været og rumpa i taket.

HOETELL er Silje Larsen Borgan og Christine Dancke. Musikken på HOETELL er en herlig, eklektisk blanding av rap, trap, elektronisk dansemusikk og pop, og stemningen er som alltid upåklagelig.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: