Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11.august I SUNKISSED | Blå

Lørdag 11. august:

ØyaNatt: SUNKISSED:

130,- forsalg/øyapass/150,-/KL. 17:00/ID: 20

Finnebassen [live] g-HA & Olanskii Vinny Villbass Petter Celius & Alex

[+ ute] Henri Le Coq & Le Capitan, Gaute Haaversen, Nico Coltsfoot, Petter Celius & Finnebassen & Alex [+ visuelt] KyrreLys, Ingeborg Olerud & Olanskii. 

SUNKISSED inntar BLÅ i to dager under Øya. Sunkisssed eer den lengstlevende kvalitetsklubben for elektronisk musikk i Oslo.

Finnebassen & Petter Celius & Alex
Finnebassen har sammen med makkerne Petter Celius og Alex vært et frisk pust på house scenen i Oslo. De har med seg uvanlig godt humør og varm analog house musikk hvor enn de spiller. Dette har landet dem faste søndager på Jaeger (når Footfood går i dvale), faste torsdager på Fugazi, og ikke så rent lite buzz rundt om byen. Det siste året har Finnebassen til gangs sluppet et knippe hærlige låter. Det har alt resultert i listinger på flere av Beat Port's top 10 lister. I skrivende stund ligger 'Touching Me', på überhete Noir Records, på førsteplassen på Beat Ports top 10 'Deep House' liste. Det er stort! Og det borger for et ikke så lite internasjonalt gjennombrudd! Dermed var det ikke bare naturlig å gi plass til hele trioen bak spillerne, men vi utfordret også Finnebassen til å gjøre premiere på livesettet på Sunkissed.

g-HA & Olanskii
Herr og Fru Sunkissed har servert eplepai til folket på Sunkissed siden tidenes morgen! Gode gud, radarparet har selvfølgelig også turnert i inn- og utland, både med og uten skandaler. Gutta har pakka snippesken og underholdt på blant annet Fabric (London), Panoramabar (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt), Mondo (Madrid) og Honkytonks (Melbourne), Nottinghillartsclub (London), Moog (Barcelona) for å nevne noe. Samarbeidet har også ført til en herlig liten cd-samler på krem-etiketten Smalltown Supersound I 2007. I det siste har gutta også herjet fast, med eller uten heit utenlandsk gjest, hver FrÆdag på Jaeger. Gjerne etter at g-HA har svanset seg gjennom spilling både onsdag og torsdag, mens Olanskii sitter og svetter over booking, snekring og hortikulturelle gleder på Jaeger. For ikke å glemme at de sammen med DiskJokke og Vinny Villbass ramler fulle av fanden inn på Footfood hver glade sommer søndag på samme sted borti Grensen.

Vinny Villbass
Bassen starta i utgangspunktet Sunkissed avd. Trondheim under den herlige student-tida. Etter hjemkomsten til tigerstaden, ble de en naturlig del av hele sulamitten. Villbassen emigrert en stund til Berlin (slik som vaske ekte kunstnere jo gjør), men er allikevel mer aktiv en de fleste her oppe på berget. Vinny er tidvis DiskJokkes sparringspartner både bak platespillerne og i studio, samt at han spiller gitar i Diskjokke band. Om dagen er han også primus motor bak Oslo Club Cast (www.osloclubcast.no), som hver tirsdag bringer lyden av helgen hjem i stua di. I tillegg snur han ethvert dansegulv på hue sånn sirka hver helg, noe som gjerne kulminerer i en etterlengtet dagens.

Gaute Haaversen
Gutten med det fulle navn Gaute Haaversen Westhassel er en meget opptatt herre; han har vært tungt inne på Blå og syslet med sin egen festival Oslo Live de siste årene. Om dagen herjer han sammen med Øyvind Morken på Jaeger hver bidige Untzdag. Noe som gjerne resulterer i en smule treighet torsdag morgen for mannen som også er ansvarlig for live og event booking på Jaeger. Det hender forøvrig også at han er stigemester og leverandør av godsakene på Sunkissed så klart.

Nico Coltsfoot
Nico er yngste mann på laget, men feirer allikevel 12-års jubileum som dj I disse dager. Som selverklært gammal sjøulk veit han mer om maling og den norske house og disko scena enn de fleste. En framtidig housemusikkens John Peel om du spør du oss. Mannen er for tiden brennaktuell som makker til Dj Nuhhh! på retro kveldene Jaeger. Her foreleses det om Paradise Garage hver torsdag (når herren selv ikke valfarter til garagen der hele skjedde i New York da ...) ispedd klassisk house og go' dose Innervision. Heia Odd!

Henri LeCoq & Le Capitan
Hvis du liker deg på Blå, kan du umulig ha unngått å møte på disse to gutta, mange blir overraska over at det faktisk fins to av de, men det gjør det altså. Dobbelt så bra! I tillegg til å spille snasen house og disco er de også involvert veldig skumle greier hver 17 mai. Forøvrig blir å finne regelmessig med et ansvar for godfoten på uteserveringa på Sunkissed kveldene.

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett legges ut snart

Kommenter: