Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
09.august I SUNKISSED | Blå

Torsdag 9. august:

ØyaNatt: Sunkissed:

130,- forsalg/øyapass/150,- /KL. 17:00/ID: 20

SHED [Ostgut Ton, Wax, 50 Weapons / live] Bloksberg [live] g-HA & Olanskii Seth Skizzo & Jokke

[+ ute] Ronny Rabalder & Asbjørn E, Rasmussen, Seth Skizzo & Loveshack [+ visuelt] KyrreLys, Ingeborg Olerud & Olanskii. 

I vant tradisjon inntar SUNKISSED BLÅ under ØyaNatt på torsdag og lørdag. Om du lurer på hva SUNKISSED er kan vi fortelle at det Norges mest profesjonelle klubb hva lyd, lys og msuikk angår.

SHED
2012 er året Berlin technoen endelig inntar Oslo for fullt. Etter mange år med stigende Norwegian frekvens, rett fra Gardermoen til Berghain, Bar 25, Club Der Visionaire, Watergate, Kater Holzig, utallige 'open airs' og et bøttelass med andre klubber i techno'ens Europolis, har selv hipstere, streitinger, rockere, hip-hop'ere og andre kommet hjem i konvertert form. Episentrum er en en garde kompromissløse technoprodusenter som utfordrer både intellekt og dansefot. Lydbildet er urban mollstemning:  Bilder fra Fritz Langs 'Metropolis', Chaplins 'Modern Times' og Ridley Scotts 'Blade Runner' skimtes gjennom et lydbilde fra en binær tidsalder preget av ny krise og kimer til opprør.

Sammen med Ben Klock, Marcell Fengler og Marcell Dettmann er Shed en sentral artist i Berghain og Ostgut Ton familien. Shed har gitt ut to kritikerroste album på Ostgut Ton, og bidratt på en rekke singler, mixer og samlealbum, i tillegg til utgivelser på andre etiketter. Sammen med plateshappa Hardwax i Berlin driver han også Wax (hvor han gir ut som Wax), en etikett som typisk for Berlin gir ut limiterte håndstemplede vinyl for kjernen av dj's og kjennere. Flere av de knapt seks utgivelsene har gått på tung a-liste rotasjon på såvel techno klubber som house klubber kloden over. Typisk Berlin er han også å finne under en bråte andre navn som WK7, EQD, Head High, Panamax Project, Traveller og en rekke andre etikker. Tilsammen sørger det hele for en kombinert diskografi av perler herfra til helvete. Shed er ikke en ren techno produsent, han utfordrer gjerne både struktur og rytme i flere retninger av det elektroniske spekteret. Men i bunn ligger en gjerne et spill mellom bass fra det niende nivå i Dante's Inferno, og varm damp som slippes ut, vekselvist kontrollert eller eksplosivt.

Bloksberg
Grønne, knugende hender og smaken av tørris. Duoen bestående av Eivind J. Vullum og Jens-Kjole Bjerkan, tidligere å se i kvartetten Sally Suicide, har ganske sikkert funnet nye stier for sine fremtidige ekskursjoner. I sin kjølevannet av sine to første konserter fikk de tilbudet om å være med 120 days som support på tre konserter og ble godt mottat både her i Oslo, Bergen og Stavanger. Instrumenteringen er ekte analoge synther, trommemaskiner og sequensere. Musikksjangeren er definert som Kr-techno eller bare Tækno. Et unikt tilbud til ungdommen såvel som den kommende eldrebølgen. Guttene, de svært pene og interesserte guttene i Bloksberg, som like sannsynlig er å treffe på Kiss-konsert som på et newagerituale, forsøker kanskje å modernisere E2-E4 vil kanskje noen påstå? Det er for stort til å ta på sparket! Det tenker de ikke på.

G-HA & Olanskii
Herr og Fru Sunkissed har servert eplepai til folket på Sunkissed siden tidenes morgen! Gode gud, radarparet har selvfølgelig også turnert i inn- og utland, både med og uten skandaler. Gutta har pakka snippesken og underholdt på blant annet Fabric (London), Panoramabar (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt), Mondo (Madrid) og Honkytonks (Melbourne), Nottinghillartsclub (London), Moog (Barcelona) for å nevne noe. Samarbeidet har også ført til en herlig liten cd-samler på krem-etiketten Smalltown Supersound I 2007. I det siste har gutta også herjet fast, med eller uten heit utenlandsk gjest, hver FrÆdag på Jaeger. Gjerne etter at g-HA har svanset seg gjennom spilling både onsdag og torsdag, mens Olanskii sitter og svetter over booking, snekring og hortikulturelle gleder på Jaeger. For ikke å glemme at de sammen med DiskJokke og Vinny Villbass ramler fulle av fanden inn på Footfood hver glade sommer søndag på samme sted borti Grensen.

Seth Skizzo & Jokke
Seth Skizzo er en tredjedel av DJ og klubb-kollektivet (((Kids Love Bass))). De har over de siste tre årene bragt mang et fint artistnavn inn fra det store utland for å spille for bass og danse-glade nordmenn, samt å kunne snurre opp til dans på egenhånd. Seth spiller House og annen elektronisk dansemusikk fra byer som Baltimore, Bristol, Johannesburg, København og Kingston. Her dreier det seg egentlig mer om tempo og rytmer enn bestemte sjangere. Det skal være groovy, det skal være ærlig. Jokke er ene halvdel av det rendyrkede Techno-konseptet The Void - Oslos nye snakkis og definitivt et av årets friskeste tilskudd på klubb-scenen. En stor forskjærlighet for Techno og vinyl blandet med stødige mikseferdigheter er det som kjennetegner settene til Jokke. Sammen skal barndomskameratene bygge broer mellom mellom de mørke delene av House og Techno, med en luguber undertone av bystøv og Oslo-Øst. Vålerenga meets Detroit.

Ronny Rabalder & Asbjørn E
Sjåfør-Ronny har spillt myndig techno siden 1997. Blant annet har han arrangert og spilt på en haug med klubber i Oslo og Trondheim. Ikke minst har han både veiva igang lysriggen på Ploink og varma opp for størrelser som Carl Cox og Jeff Mills. Asbjørn har gjort seg bemerket gjennom årene med sitt gode humør og frekke spillestil. Han er tidligere observert med konseptet Fin Gardin, som herjet en gang på 2000 tallet.

Rasmussen
Sykkelreperatør Rasmussen har vært med oss en god stund. Han er som regel å finne som overoppsynsmann i døra, men er også en meget habil dj. Mannen har ett bein i Berlinerbolla og det andre dypt inne i de svenske skoger. Dette merkes godt når denne herren drar fram deilige dype groovere, og man finner ut at det Rasmussen selv som har snekra, og ikke Svein Weismann eller non' sånne.

Billett legges ut snart

Kommenter: