Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11.august | Øyanatt på Sukkerbiten | Blå

Lørdag 11. august:

SMUG.NO OG BLÅ PRESENTERER ØYANATT:

CC:150/200/KL. 22:00/ID: 20

SUKKERBITEN: Alan Braxe (FR,) Lemâitre (NO)

Etter en veldig trivelig festivaluke på Sukkerbiten i fjor, var det ingen tvil: Øyanatt måtte gjenoppstå med Sukkerbiten i 2012. Årets Sukkerbiten er tegnet av MMW Arkitekter og er blitt en skinnende hvit og buktende kontainerstruktur. Smug gleder seg over å kunne invitere til en uke med Øya-etterfester med noen av våre favorittartister og DJs akkurat nå. 

Dørene åpner kl 22:00. Det lønner seg å komme tidlig hvis du vil sikre deg billett og slippe kø. Forsalg på Billettservice.no (billetter vil prioriteres i køen).

 

ALAN BRAXE (FR)
Skal du oppsummere den franske househistorien i en bunke setninger kommer du ikke langt uten Alan Braxe. Både som DJ og labelmanager, men kanskje først og fremst som produsent, var Braxe med på å forme det musikalske uttrykket som gjorde housen til husholdningsvare på dansegulv over hele Europa. Spesielt kjent for sitt samarbeid med en annen fransk houselegende, Fred Falke, og for sin eminente Vertigo-label, som ufortrødent har pumpet ut fransk kvalitetshouse siden sin første utgivelse for over 12 år siden.
 
LEMÂITRE (NO)
At Osloduoen Lemâitre har en lysende, internasjonal fremtid foran seg trengs det ikke store spådomskunster for å slå fast. I skjæringspunktet mellom melodisterk indiepop og tung elektro har Ulrik og Kjetil meislet ut et iørefallende uttrykk som det er vanskelig å ikke la seg berøre av, enten man hører dem på radio eller på klubb. Så langt i år har Lemâitre tatt både Hovefestivalen og Peace & Love med storm, de har levert musikk til to store, internasjonale reklamekampanjer og signert avtale med en av verden største liveagenter. I høst flytter duoen for en kortere periode til Los Angeles, men aller først skal Ulrik og Kjetil gjøre stas på Øyanatt og Oslo med konsert på Sukkerbiten. En verdig avslutning på Øyanatt 2012!
 
Onsdag 8. august
PURITY RING (CAN)
KINDNESS DJ-SETT
DANIEL AVERY (UK)
 

Torsdag 9. august
DISCLOSURE (UK)
SEI A (UK)


Fredag 10. august
NITE JEWEL (US)
HOLY OTHER (UK)
FOALS DJ-SETT

Presentert av Smug.no og BLÅ, i samarbeid med Nikon, WiMP og Øyafestivalen

Billett legges ut snart

Kommenter: