Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11.februar | CCTV | Blå

Lørdag 11. februar:

RELEASEFEST FOR FLUNKENDE NY EP!

CC:100/KL. 21:00/ID: 20

CCTV

"Helt sikkert årets beste EP" - Furoreiharare.com. CCTV er elementene av indiepop, psykedelia og elektronika som kokes sammen til post-traumatiske lykkepiller av Shaun. Det legges overhodet ikke skjul på at det stjeles og lånes skamløst fra mange inspirasjonskilder.

 Det er melodiøst, mørkt og fengende, ikke uten spor av lys og håp, men er likevel til tider urovekkende i sin misantropi. Her er følelsen av galskap, fremmedgjøring og atskillelse, men også den maniske jakten på ekstasen.

CCTV tok av som en katapult med soveroms-singelen We Belong i 2010: Urørt-finale, Øya-konsert, 18 uker spillelisting på P3 og store oppslag i Spirit og Dagbladet.

Oppildnet av suksessen, men fast på bestemt å ta det enda lenger, snudde CCTV ryggen til suksessen og dro rett i studio igjen og nå - endelig - er de klare med EP'en Electric Summers. Ryktene skal også ha det til at før vi slikker sol i Sofienbergparken så er også albumet Hope & Destroyer ute i platehyllene.

Men nå er det liveopptredner som gjelder. Og for å gjøre det enda mer interessant så blir det innspilling av musikkvideo i tillegg, og den er det du som lager!
Hæ? Hva? Meg sier du? Overvåkningstrollene i CCTV vil at du skal filme biter av konsertkvelden og sende det inn til dem på cctvsound@gmail.com. Kanskje er det du som blir CCTV's nye videoregissør?

Billett kjøpes i døra

Kommenter: