Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11.juni | Jagwa Music | Blå

Mandag 11. juni:

BLÅ, Oslo World Music Festival og MiniØya pres.:

150,-/KL. 20:00/ID: 18

Jagwa Music (TZ)

crazy afro blues- / keyboardmusikk

Nå går Oslo World Music Festival, Blå og Miniøya sammen for å presentere ett av de kuleste bandene på planeten akkurat nå. Oslo World Music Festival vil slippe sitt program på BLÅ samme dag.

Musikkollektivet Jagwa Music tok navnet sitt fra kampflyene til produsenten Jaguar, og lever opp til det med alt de har. De har spilt rundt i forstedene til Dar Es Salaam siden 1992, alle kan sangene deres og sitater fra tekstene deres står på husvegger i gatene. De synger om å overleve i en urban labyrint av en tilværelse, med arbeidsledighet, fattigdom, Aids og voodoo. Deres scenekoreografi er full av energi som minner om en evigvarende gymtime, fest og teater. De serverer en livgivende miks av rap, rock, punk og trance med blant annet trommer og et lite vintage Casio keyboard som det eneste melodiske instrumentet.

I april i år kommer albumet Bongo Hotheads på det belgiske plateselskapet Crammed Discs, som er det første internasjonalt tilgjengelige albumet fra Jagwa Music.Gruppa ble presentert for et europeisk publikum i 2005, men hadde sitt store, internasjonale gjennombrudd da de spilte på Roskilde i 2011, noe som ble en gedigen konsertfest som publikum nektet å avslutte før scenen stengte klokka 04.00. Nå går Oslo World Music Festival, Blå og Miniøya sammen for å presentere ett av de kuleste bandene på planeten akkurat nå. Det blir to hete dager i Oslo i juni, og først ute er Miniøya!

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: