Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11. OKT | JUICY PRESENTERER: DJ MASEO | Blå

Torsdag 11. oktober:

Juicy presenterer

100/KL. 22:00/ID: 20

DJ Maseo

Det er ingen nyhet at Juicy elsker legender, men at Patski Love & Chris Stallion endelig har fått med seg DJ Maseo fra De La Soul på fest på Blå torsdag 11. oktober er en nyhet å elske!

DJ Maseo har sammen med sin gruppe De La Soul solgt over 20 millioner plater siden den legendariske rapgruppa debuterte med det klassike og platinaselgende albumet "3 Feet High and Rising" i 1989, og det er kanskje ikke alle som vet at Maseo produserte både "Me, Myself and I" og "Buddy". Med 7 album bak seg, en haug av verdensturneer, prisdryss som blant annet Grammy, MTV og Soul Train Awards er supergurppa fortsatt aktiv. Sammen med blant andre A Tribe Called Quest og Jungle Brothers utgjør De La Soul kollektivet Native Tongues som regnes som noe av det viktigste i True School Hiphop-historien og den nevnte klasikkeren "Buddy" burde være kjent for de aller fleste.

Mens De La Soul ferdigstiller sitt åttende studioalbum jobber Maseo, også kjent som Plug Three, med sitt soloalbum “DJ Conductor”; hvor han har med seg både legender og nye artister som blant andre KRS-One, Freddie Foxxx, Fashawn og Mac Miller. Mange husker kanskje også Maseo og De La fra hitten "Feel Good Inc" med Gorillaz som ikke akkurat gjorde gutta mindre kjente. Maseo er en DJ som leser publikum som en åpen bok, har hvassere ferdigheter enn de fleste med to armer og med 30 år bak seg bak platespillerne (Maseo hadde sine første DJ-gigs som 12 åring på block parties i Brooklyn) blir det garantert nok en festfylt og legendarisk kveld med Juicy på Blå!

Kjøp billett »

Kommenter: