Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11. OKT | MARISSA NADLER (US) | Blå

Lørdag 11. oktober:

KONSERT:

CC:160+avg/KL. 20:00/ID: 20

Marissa Nadler (US) + Ole & Silje Huleboer

Marissa Nadner har trolig levert karrierebeste med hennes nyeste album 'July' og vi mistenker at hun ikke er langt unne et større gjennombrudd her. For fans av bl.a. Chelsea Wolfe.

Marissa Nadler plasserer seg selv, for så vidt lytteren også, i gapestokken med hennes sjette album på snart ti år titulert 'July'. Albumet er nakent, ærlig og vågalt. Etter vår mening trolig også hennes beste til nå. Aner vi et større gjennombrudd?

Albumet er produsert av Randal Dunn som vi kjenner hjernen bak produksjoner med Earth, Sunn O))) og Wolfes In The Throne Room. Dunn passer utmerket godt til Nadlers mørke palett og det er lett å trekke en paralell til en av Blå kontorets store favoritt - Chelsea Wolfe.

Men Marissa Nadler har selvfølgelig sitt helt eget univers. 'July'-albumet flyter fritt avsted i popuniverset ett eller annet sted mellom shoegaze og upolert folk, men musikker bærer også et tydelig preg av doom metal. Dette er høstmusikk i aller høyeste grad og Marissa Nadler og Thomas Dybdahl kunne med enkelhet ha byttet albumtitler (ref. Dybdahls 'October').

Omfavn høsten, den kommer uansett.

 

OLE & SILJE HULEBOER

from: Peter Vollset
to: Silje Huleboer
cc: Ole (Huleboer???)

Hei Silje, Jeg kom på noe her forleden som minnet meg om deg og Ole. Det var på videregående, og jeg hadde min første kjæreste, og vi lå lissom på sofaen til foreldrene mine. Vi gjorde ikke no egentlig, liksom, vi bare lå der inntil hverandre og hadde det fint. Og så spurte kjæresten "Tror du huleboere lå sånn og bare koste på steinaldern? At det var mye sånn i hulene?" Jeg visste ikke da, men nå tror jeg det. At huleboere var skikkelig forelska. Og ikke bare det, men at forelskelsene deres var mye sterkere og kulere enn våre fordi når noe er så fint men corny som å være skikkelig forelska så er lissom mindre distraksjoner bedre? Det er sånne ting jeg tenker på når jeg hører dere synge. Nei æsj nå høres det ut som om jeg synes musikken deres er corny, det er ikke det, det er bare at den er fri for distraksjoner, liksom. Og at du heter Huleboer da.

XOXO P.S:
Er Ole huleboer han også? Som i "Silje og Ole Huleboer?" Eller ville det blitt "Silje Huleboer og Ole?"

Kjøp billett »

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Christopher:

    5. October 2014, kl. 04:08

    My 2nd boy is 7 now. He was diagnosed as PDD with ADHD at age of 4. Been psorregsing well at a special school nearby, academically. Din do much on his food intake. Less and minimum sugar intakes of course.Recently, the school teachers say my boy is not complying with the teaching and teachers. They claimed he’s been super hyper at school. Whilst, at home I dun see much different now and then. Teachers were saying he is a brilliant boy, yet he has behavior problems. I brought him for IgG test last week. Result will be out in 3-4 weeks. I tried some GF products for him. I’ve been wondering that suitable diets for my boy is GFCF preferably or minimum/zero sugar? I’m confused. My boy is a picky eater. Please advise .Thank you, thank you, thank you.

Kommenter: