Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
12.april I Sound of Guns | Blå

Torsdag 12. april:

Goldstar pres.:

CC:125/KL. 20:00/ID: 18

Sound of Guns (UK)

Supp.: Sweden

Sound Of Guns forlater tåka i industribyen Liverpool og stormer inn i 2012 med albumet ”Angels and Enemies”. Bandet fortsetter å markere territoriet de peilet seg inn på i 2010 med debutalbumet ”What Came From Fire”.  

Ekte britisk rock and roll rett fra blodpumpa som har transformert Sound Of Guns til de hotteste kronprinsene i hjembyens alternative musikkmiljø.

De skiller seg ut fra andre band fra de samme traktene som ofte ikke hatt så mye annet å slå på strengen med enn et lydbilde av twang gitarer, SOG har passion! The lads er kåte på hele globusen, med kollektive influenser som strekker seg fra Foo Fighters, B.R.M.C til Led Zeppelin og The Doors er det vanskelig å ikke la seg forføre, noe den evige voksende fanbasen beviser. Hvem har vel ikke stampet til singeldebuten ”Architects” og de familiære ”Sometimes” og ”Elementary of Youth” eller hatt melodiene klistret på innsiden av pannelappen i dagevis? Gruppa har bl.a. blitt sammenliknet med The Enemy, The Verve og U2 (selvfølgelig før forgubbingen inntraff).
 
Sound Of Guns fikser den fiffige balansekunsten mellom å opptre radiovennlige med kætsji sing-along vers, en sprakende ferniss av travle gitarer, glitrende akkorder og skjelmsk vokal til rein stadiumrock basert på tyngre batteri og gullstrupen Andy Metcalfes uredde lek med oktaver.
Med albumet ”Angels and Enemies” i skipssekken har du en fortreffelig konsert i vente fra mannskapet på fem. Sound Of Guns er ikke er redd for å ta tilbake den tilgjengelige, herlige hybriden av fargerik indie-rock.
 

Kjøp billett »

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    ab:

    6. February 2013, kl. 19:59

    i want some sexy video ..
    can you send for me?

Kommenter: