Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
12.JULI | FERIEKLUBBEN! | Blå

Torsdag 12. juli:

ALLE MÅ HEIE PÅ ALLE

Gratis/KL. 18:00/ID: 20

Ferieklubben 2012!

BORDTENNISTURNERING + GRATIS KLUBB!

I fjor arrangerte vi Ferieklubben på Blå. Innmari artig. I år gjør vi det igjen! Første arrangement er førstkommende torsdag. Vi starter i 18-tida med bordtennisturnering og DJs utendørs. Deretter blir det dansing og moro innendørs utover kvelden.

Lavterskel! Gratis! Et tilbud for alle!

1. Alle må (bør) ha på piquetskjorte.
2. Turneringen spilles som et langt cupspill, med noen innledende runder for å komme ned til de 16 som får delta i åttendedelsfinalene.
3. Det spilles ett sett til 11 poeng i alle kamper bortsett fra semifinaler og finale, hvor det spilles tre sett til 11 poeng.
4. Vi praktiserer normale internasjonale regler, med noen unntak. Dette er de vanlige reglene:
- vi spiller om serven. Ballen må først tre ganger over nettet, deretter er det et vanlig spill om poenget.
- hver spiller server to ganger før serven går over til motstanderen. Serven kan spilles hvor som helst på motstanderens bordhalvdel. (man må med andre ord ikke serve på skrå).
- det gis poeng på hver serv.
- dersom ballen treffer nettet på serv og går over til motstanderens side, kaller vi det touch. Da må serven tas om igjen helt til det serves en godkjent ball.
- når stillingen er 10-10, server spillerne annenhver gang, og den som først får to poeng mer enn motstanderen går av med seieren.

Unntak fra vanlige regler:
- det er ikke så nøye å kaste ballen opp i lufta på serv. Så lenge man slår på en okei måte er det greit.
- det dømmes ikke poeng imot dersom motstanderen smasher ballen ut av bordet, men på racketen til en spiller. Det er bare teit.
- man mister ikke poeng ved å ta i/slå i bordet. Det må være lov.

Oppmøte er 18.00. Alle må heie på alle.

Video:

Kommenter: