Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
12.juni | AKKS Sommerfest | Blå

Onsdag 12. juni:

10 band + DJs hele kvelden!

70/40 for medl./KL. 20:00/ID: 18

AKKS: Sommerfest 2013

AKKS har nok en gang gleden av å invitere til den tradisjonsrike Sommerfesten anno 2013! Her er det alltid fullt hus og god stemning - kom tidlig!

Fourth floor
Fourth Floor er en helt nyoppstartet vokalgruppe bestående av seks muntre og svært allsidige damer. Helt acapella, med stemmen som eneste instrument serverer vi flerstemt og stemningsfull jazz, gospel og pop.

KelliLees
Vi er KelliLees, to jenter som skal spille et par av våre egne sanger og en coverlåt,i popsjangeren. Håper å se deg på Blå, vi gleder oss!

Flink pike
Som humlen svever bandet Flink Pike videre, ukjent med naturlovene, alt vi kan si er rock eller dø! Vi er tre; en tøff trommis, Cille Nygren, en oppsiktsvekkende bassist, Elena Gimeno og en gitarist/vokalist, Ellen Strandenæs. Låtene skriver vi sjæl.

ANTON
AnTon begynte som et band, men til slutt ble det bare det: Ana og Tone. Til tross for forskjeller i både alder, kultur og interesser har vi fått tone med hverandre. Kjemi setter rytmen, vi bare følger med!

One night stand
Vi er; intense, klumsete, søte, høylytte, ufullstendige, sjarmerende, klengete og med mye feedback. Med andre ord, jenter du vil ha med hjem en lørdag kveld men kaster ut før frokost.

Foxy Socks
Etter mange år som skoleflinke piker har jentene i foxy socks bestemt seg for å kicke av seg skoene og bedrive litt etterlengtet rock. Bandets holdning bærer preg av en "vi vil bare spille sammen-mentalitet" noe som gir et blandet låtvalg som matcher variasjonen blant jentene i bandet. Spark av deg skoene, sleng bena på bordet og syng med - dette er foxy socks.

Animals Karma
Et unikt band bestående av 5 totalt ulike personligheter, som utfyller hverandre på en helt ny måte. Med et lydbilde som ikke likner grisen, beveger de seg inn i dyrenes verden.Bandet byr på en fantastisk blanding av instrumenter, og vil entre scenen på Blå med knock-out energi og entusiasme!

POX
pox er et oslobasert all-girl punkband.


Kohltrast
Kohltrast ble klekket for bare noen uker siden og skal fly for første gang på Blå 12. juni. På reportoaret står egne triller og lånte fjær. Hege (trommer), Kalinka (gitar), Amanda (bass), Malin (vokal og keyboard) og Lina (vokal).


Vreng
Vreng er en original sammensetning av tre,og består av Aina og Yvonne som kombinerer og rullerer som bandets vokalister og trommeslagere. Sara gir lyd fra bandets eneste strengeinstrument og sammen lager de et karakteristisk og minimalistisk musikkuttrykk innen sjangeren alternativ rock

Billett kjøpes i døra

Kommenter: