Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.JUNI | LEE RANALDO (SOLO) | Blå

Onsdag 13. juni:

BLÅ & ØYA OPEN PRESENTERER:

CC:250+avg/KL. 21:00/ID: 20

Lee Ranaldo (solo/Sonic Youth)

SUPPORT: ALAN LICHT (US)

ForhåndsRanaldo er en av grunnleggerne for et av de mest minneverdige og nå desverre oppløste bandene i rockhistorien - Sonic Youth.

Som aktiv musiker siden 1980 har Lee Ranaldo laget en hel drøss med soloalbum ved siden av Sonic Youths store katalog. Men det stopper ikke der. Han er også en aktiv forfatter med en rekke utgivelser og en særdeles aktiv kunstner, med separat- og gruppeutstillinger over hele verden på CV'en.

Vi er stolte over å kunne presentere et vidt spekter av uttrykk signert Ranaldo på disse to kveldene og viser tydelig bredden til den 56 år gamle musikeren fra New York.

Første kvelden har vi gleden av å vise den nye retningen Lee Ranaldo har staket ut for seg selv som frontfigur, med fullt band. Her får vi med all sansynlighet presentert låtmateriale fra årets studioalbum - Between The Times And The Tides (Matador, 2012). Dette er et album som Ranaldo selv omtaler som sitt første virkelige studioalbum som kommer til å definere hans nystartede solokarriere post Sonic Youth. Med seg har han denne kvelden har han sin gode følgesvenn Steve Shelley (SY trommis) samt Alan Licht, Irwin Menken og Bentley Anderson.

Andre dagen får vi den mer eksperimentelle siden av Ranaldo, slik vi kjenner han fra hans tidligere soloeskapader. Han alene med gitaren. Med en forkjærlighet for det ekspermentelle uttrykk har han forutenom solokonserter og tilhørende utgivelser samarbeidet med en rekke kjente navn innen denne sektoren. Vi kan blandt annet nevne William Hooker, Zeena Parkins, Mats Gustafsson, Birchville Cat Motel, Carlos Giffoni og det bare fortsatter. Oppvarming denne kvelden er Alan Licht som spiller i bandet til Ranaldo.

Åh som vi gleder oss!

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: