Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
12.mars | Billie Van, Jad Fair & Gilles Rieder (us/fr) | Blå

Mandag 12. mars:

Radio Nova fyller 30 år!

CC: 150 /KL. 19:00/ID: 18

Billie Van, Jad Fair & Gilles Rieder (us/fr)

eksklusiv konsertkveld

Radio Nova fyller 30 år og inviterer til en lun og eksklusiv konsertkveld!

Mandag 12. mars tilbringer vi på Blå i Brenneriveien, hvor vi inviterer til et slags bokbad med fokus på den kommende Radio Nova-boka. Utdrag fra boka, gode historier og annet snacks fortelles av medvirkende i prosjektet. Mer om det i en annen event. Deretter kan du bli igjen og få oppleve Daniel Johnston-kollaboratør, eksentrisk rocker og DIY-pionéer JAD FAIR spille et sett med kompanjongen GILLES RIEDER. Etter det presenterer vi dette tiårets Dolly Parton, nemlig BILLIE VAN. (I bandet hennes stiller spellemann Jonas Alaska og urørt-kjendis Mikhael Paskalev.)

JAD FAIR & GILLES RIEDER (us/fra)
Jad Fair startet det alternativet lo-fi-bandet Half Japanese med broren David i 1974. De påfølgende tre tiårene utga Half Japanese nesten 30 album, og tiltrakk seg en hengiven fanskare som lot seg rive med av bandets rene og usminkede entusiasme for rock and roll. Som soloartist har Jad vært i studioet og på scenen med artister som Daniel Johnston, Teenage Fanclub, Yo La Tengo, Steve Shelley og Thurston Moore.
http://novafest.no/arkiv/95

BILLIE VAN
Musikalsk fremstår Billie Van som en krysning av Dolly Parton og June Carter, altså godt plassert i americana/country-tradisjonen. Noe av det som gjør Billie Van spennende, bortsett fra at hun er en ung, urban og norsk country-artist, er hennes tøffe, utadvendte og sårbare scenepersonlighet. På konserten i januar entret hun scenen ved å spankulere gjennom det tjokkfulle lokalet med et flagg påtrykket et bilde av seg selv. Hun var cocky og stolt, nervøs og spent. Det er akkurat det vi i Radio Nova er også når vi nå inviterer til fest med Billie Van på Blå mandag 12. mars.
http://novafest.no/arkiv/89

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: