Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
12 | okt | Fire vs Indieseksuell | Blå

Fredag 12. oktober:

Klubb:

100/KL. 22:00/ID: 20

FIRE vs. Indieseksuell: Live: Karin Park

Da er det dags for årets tredje og siste skeive samarbeid mellom FIRE og Indieseksuell. De foregående festene har vært en drøm, og sommerfesten ble nok en legendarisk aften.

Denne gangen er det med Karin Park på scenen, en av ytterst få norske artister med sjusifret antall visninger av et klipp på YouTube. Hun er svensk, men som vi nordmenn har en tendens til å gjøre med alle som en gang har vært i Norge, og i alle fall har bodd i Norge, så kaller vi henne norsk. Uansett har hun et rykende ferskt album i lomma - «Highwire Poetry». Skiva er stappet med elektropophits, og det er akkurat passe mørkt og dansbart, litt på samme måte som Fever Ray og The Knife. Ikke så rart heller kanskje når produsentene er de samme.

 Park er en forrykende liveartist, og det er med glede at vi slår sammen feiringen av albumslipp med FIRE og Indieseksuell. En skeiv og vindskeiv og svett helaften uten like er herved garantert.

 DJs annonseres plutselig.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: