Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.april I APPARAT | Blå

Fredag 13. april:

Live Nation & BLP pres.:

230,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

APPARAT (DE)

elektronika

Det er første gang Apparat kommer til Oslo og vi gleder oss. Apparat,også kjent som Sascha Ring, er basert i Berlin og var tidligere medeier av Shitkatapult Records.

Ved å starte med dance-orientert techno, har han i senere tid begynt å legge vekt på lyd og melodier enn rytmer. Han beskriver musikken sin som eksperementell/elektronika/indie.

Denne mannen har gjort mye forskjellig gjennom sin tid og etter flere utgivelser ble han signa av Mute Records i 2011, som ga ut hans forrige plate The Devil´s Walk. Låta «Goodbye» ble brukt i sesongavslutninga av 4.sesongen av Breaking Bad, og det er ikke akkurat så dårlig. I slutten av 2011 ga Apparat ut "Ash/Black Devil" som fikk strålende mottakelse i Europa.

Med seg har han et live band med Raz Ohara på synth/piano og Jörg Waehner på trommer. Raz O´Hara ga faktisk ut en skive på labelen Kitty Yo for mange år siden.

I april tar han med bandet og tar turen til oss på Blå, og vi gleder oss!

Minner om : Junior Boys, M83, Maximiliam Hecker og Sigur Rós.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: