Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.des | Owlle + Bow To Each Other | Blå

Fredag 13. desember:

Konsert:

CC: 80 + avg/100/KL. 21:00/ID: 20

Owlle (FR) + Bow To Each Other

Owlle

Nå kommer franske Owlle til Norge, med hennes sensuelle, varme drømme-pop. Hun er inspirert av artister som Portishead, Martina Topley-Bird, Madonna, Boy George og Lykke Li.

Hennes første EP "Ticky Ticky" ga henne mye oppmerksomhet hjemme i Frankrike, og nå skal hun vise seg for resten av verden. 

Den første plata til Owlle, "France", blir gitt ut i januar 2014.

 

Bow To Each Other


På nyåret slippes debutalbumet "The Urge Drums", som er produsert av ingen ringere enn Susanne Sundfør. Første smakebit fra albumet, singelen Darkness gikk rett inn på spillelistene til NRK P3.

Bow To Each Other består av Gunhild Ramsay Kristoffersen fra Karmøy og Megan Kovacs fra Toronto i Kanada, begge bosatt i Oslo. Megan er låtskriver, keyboardist og vokalist, mens Gunhild er arrangør, programmerer, keyboardist og vokalist. Gruppen ble dannet da de to flyttet til Norge i 2010 etter å ha bodd i Liverpool i flere år, der de begge studerte ved LIPA.

"The Urge Drums" består av 10 spor, alle skrevet av bandet selv. Musikken til Bow To Each Other utforsker lydbilder inspirert av elektronika, hip-hop, sakral korsang og 90-tallets popmusikk. Tekstene er inspirert av store omveltninger i livet, som å flytter til et nytt land med alt det innebærer av omveltninger, nytt språk, og nye impulser. Når man begynner å tvile på noe en alltid har sett på som en sannhet.

Tematikken i tekstene er for det meste basert rundt religion og seksualitet. Megan og Gunhild er et ektepar som begge har vokst opp i religiøse familier, og har opplevd det å stå frem som homofil både på godt og vondt.

"The Urge Drums" er Susanne Sundførs produsentdebut. Lars Horntveth (Jaga Jazzist) spiller diverse blåseinstrumenter og trommeslager er Gard Nilssen (Bushmans Revenge). Jørgen Træen har mikset albumet. Albumet er spilt inn i Susanne Sundførs eget studio, Lady Lazarus, i tillegg til Lars Horntveths studio Pooka Studio.

 

Bow To Each Other "The Urge Drums", slippes på Jansen Plateproduksjon 24. januar.

Kjøp billett »

Kommenter: