Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.des | REDD KROSS | Blå

Torsdag 13. desember:

GOLDSTAR & BLÅ PRESENTERER:

CC:200/KL. 20:00/ID: 20

Redd Kross + Imperial State Electric

Vi avslutter et fantastisk konsertår i Oslo med en aldri så liten perle av kveld på Blå den 13. desember: Redd Kross og Imperial State Electric.  

Redd Kross tok de første skrittene allerede 1978 og hylte seg gjennom tre akkorder med en vi-mot-verden -holdning. På 80-tallet la de grunnlaget for kulten som har omringet bandet siden. Med klassikere som den Tommy Ramone -produserte platen "Neurotica" er det ikke vanskelig å se hvorfor Redd Kross er så elsket som de er. De gikk fra skitten tenårings-punk til å bli power-pop pionerer med en forkjærlighet for popkultur. Og hele tiden var de best. Det har gått femten år siden sist, men nå er Red Kross tilbake med det nye kritikerroste albumet "Researching The Blues". Platen er utgitt på ærverdige Merge Records, og da vet vi jo alle hva det betyr: Gull, på toppen av podium, alle smiler! Nicke Andersson - arkitekten, smeden og hjernen bak Imperial State Electric - har sammen med Dolf de Borst fra Datsun på bass, Thomas Eriksson (ex Captain Murphy) på trommer og Tobias Egge fra The Objects på gitar, laget en av årets beste skiver ”Pop War”. Siden det selvbetitlede debutalbumet kom i 2011 har bandet spilt på de fleste store festivalene og vært support bland annet til Guns ’n’ Roses og Kiss. De leverte en helt sykt bra konsert på Parkteatret tidligere i år og vi er veldig glade for å ha sjansen å tilby Oslo dette talentfulle bandet igjen. 

Kjøp billett »

Kommenter: