Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
By:Larm på BLÅ: Lemâitre, Hilde Marie Kjersem, Kristoffer Lo | Blå

Onsdag 13. februar:

By:Larm 2013

GRATIS!/KL. 20:00/ID: 20

Free by:Larm Kick-Off: Lemaitre, Hilde Marie Kjersem, Kristoffer Lo

GRATIS!

KRISTOFFER LO (21.30)
***********************
Han har levert mørk tuba en stund i band som Pelbo, Sunswitch og Yodok, men nå er han alene. For første gang i Oslo. Bare en tuba, et bassanlegg og en bunke pedaler, og en rykende fersk soloplate!

Det blir mørkt og langsomt. Garantert.

HILDE MARIE KJERSEM (22.30)
******************************
Vi får foreløpig bare høre singelen MY MAN fra det kommende albumet IF WE MAKE IT TO THE FUTURE, men mye tyder på at Hilde Marie Kjersem stuper inn i 2013 som årets største overraskelse. Igjen.

Albumet kommer 8. mars, nøyaktig 2 år etter det kritikerroste albumet “Let’s Let Go” kom ut. Singelen Let’s Let Go fra 2011 hadde høy rotasjon på norske radiostasjoner og albumet høstet nominasjoner til både Årets Kvinnlige Artist og Årets Komponist.

Og om singelen MY MAN sier noe som helst om albumet som kommer, så ser det ut som om stafettpinnen er solid overlevert til årets utgivelse. Hilde Marie Kjersem fortsetter å etablere seg som en av norges sterkeste låtskrivere og som en outsider i norsk artistflora.

I juni 2012 gikk hun i studio sammen med produsent og kjæreste Roar Nilsen, de bestemte seg for å samle sammen de fineste lydene de kunne finne, gamle trommemaskiner og synther. “Vi fant nostalgiske lyder som vi elsker og kjenner igjen fra bl.a Cindy Lauper, Grandmaster Flash, Billy Idol, a-ha – og lyder vi ikke kjente og ikke visste vi elsket før vi jobba med de. Vi murte oss inne med instrumentene og låtene, og alt tok form ganske kjapt. Før vi visste ordet av det hadde vi laga ei plate, vi rakk ikke engang å krangle.”

LEMÂITRE (00.00)
******************
Lemâitre er en Oslo basert elektronika duo som ble dannet av Ulrik og Ketil sommeren 2010. Lemâitre lager klubbvennlig indie-elektronika og musikken er influert av artister som Justice, Phoenix, Daft Punk, Deadmau5 og Røyksopp.

Lemaitre gav i 2010 ut debut-EP’n med navnet ’The Friendly Sound’ og er nå EP-aktuelle med Realitivity 3 som er oppfølgeren EP’ene med samme navn, Realitivity 1 og 2.

Gutta har tidligere spilt på bla. Slottsjfell, By:larm, Hove og Øyafestivalen. De ble nylig spilt av Madeon på Pete Tongs program på BBC og ryktene sier at det er ekstremt spennende planer for Lemâitre i 2013.

Kommenter: