Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.mai | R. Stevie Moore + This Is Music Inc. | Blå

Mandag 13. mai:

EN FEST AV EN KONSERTKVELD:

CC:120+AVG/KL. 21:00/ID: 20

R.Stevie Moore (US) + This Is Music Inc.

SWAG!
Med sin mildt sagt psykedeliske, eksentriske popmusikk og lynne, kunne R. Stevie Moore ha vært en del av rekken med kjente navn som Van Dyke Parks, Frank Zappa og Kevin Ayers, men den gang ei.

Vår favoritteksentriker har istedenfor valgt å spille inn platene sine selv og hvor ellers skulle dette foregått annet en hjemme hos han selv? Hele 400 utgivelser har han på samvittigheten, kanskje av noe varierende kvalitet, men det som er bra er rent gull.

Og med alle disse utgivelsene har han skapt seg et lite undergrunnsnavn på høyde med Daniel Johnston. R Stevie Moore har blant annet inspirert DIY artister som Guided By Voices og Ariel Pink. Men nå, etter å ha tilbrakt en menneskealder som alternative rockemusikeres hemmelige idol, har den sølvgrå undergrundslegenden fått sin dose med velfortjent oppmerksomhet.

Det skulle bare mangle.

 

THIS IS MUSIC INC.

Hadde det ikke vært kult hvis vi kunne si at Jon (aka Deadly Nighshade) hadde vært sperra inne på et loft i et gult, gammelt hus og ikke fikk slippe ut før han hadde gjort ferdig oppfølgeren til den småsære LPen Krasnapolis (This is Music sin egen Black Label 2011) ? Det har jo vært lovlig stille fra den fronten siden oppvarmingen for Death in June høsten 2011.

Det er jo selvfølgelig ikke tilfellet, den frekke satanen har fartet byen rundt og spilt tangenter med folkpsykedeliabandet Tusmørke (som forøvrig slipper ny skive fredag 10.)
Om det siste årets keyboardeskapader vil prege This is Music sin opptreden denne mandagen er uvisst. Men det blir ihvertfall et knipe lysmørke, psykedeliske popsanger, framført på nært og inderlig vis. Noe nytt, noe gammalt. Noe lånt, noe stjælt.

R. Stevie Moore er "The Godfather of Home Recording" - en uavhengig, desverre litt oversett, èner som tidsånden så smått har begynt å innhente.

Vi hadde den pysjamaskledde sølvreven på besøk i fjor sommer og vi rakk til og med å se en fantastisk konsert med han på Roskildefestivalen også. Vi bare måtte ha han tilbake og nå er han endelig her! Gled dere!

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: