Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.sept | Norwegian Rat Showcase | Blå

Torsdag 13. september:

LANSERINGSFEST:

GRATIS/KL. 20:00/ID: 20

Norwegian Rat Showcase

TOMORROW WE MOVE TO HAWAII | CCTV | MMM

Velkommen hjem i Norwegian Rat sitt dunkle univers! Endelig er det duket for lansering av dette mørke klesmerket. Vi byr på obskur undergrunn, rå kultur og svarte jeans. 

Den fargeblinde rotta tilber norsk undergrunnsmusikk og vil fra første stund introdusere dere for snadder fra den norske undergrunnscenen. Sett av 13. September, det blir en festaften uten like. Konserter, party & rock’n’roll!

Vi er stolte av å presentere:

TOMORROW WE MOVE TO HAWAII
Duoen Brox og Stranger spiller mørk og uimotståelig elektro-trash-pop, med en rå in-your-face attitude, energisk og aggressiv men samtidig cool og tilbakelent. Med en ubestemmelig nerve av gladtrist uro vakler de hvileløst i lo-fi-land og rister løs i enhver stiv kropp. På tross av Englandsturné, kommer TWMTH tilbake til Oslo for denne kvelden.
http://twmth.com/

CCTV
Fysisk fra Haugesund, men mentalt fra Manchester. CCTV har den unike kombo av fargerike riff, melankolske budskap og hinsides fengende melodier. Debutalbumet er endelig klart og det slippes den 14. SEPTEMBER. Vi er så utrolig heldige som får en smakebit av dette mesterverket - først av alle!
”Mørk-ekstatisk pop fra Haugesund er det nye antidepressivet." -Dagbladet Fredag.
http://soundcloud.com/cctv

Mmm
Kjølige toner under vakre stemmer, kombinert med umettelige beats. ”Mmm” er akkurat det du tenker når du hører musikken fra denne duoen. De er for tiden i studio, så i kveld får dere en liten titt inn i et univers med en svevende nerve du får sommerfugler i magen av.
http://soundcloud.com/thisismmm

Denne kvelen får du kjøpt ekslusive Limited Edition t-skjorter med print fra alle disse bandene. T-skjortene er en del av samarbeidet mellom hvert enkelt band og Norwegian Rat. Vi har utviklet et print sammen og trykket de her i Norge.

Tils sist:
DJ Feddi (The Megaphonic Thrift, Casiokids og Young Dreams)

Kommenter: