Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
05.mai I Mathias Stubø Band | Blå

Lørdag 5. mai:

BLÅ & Artistpartner pres.:

160,- /KL. 21:00/ID: 20

Mathias Stubø Band - slippfest

Support: Sprutbass

Både under navnet Proviant Audio og under eget navn lager Stubø det kritikere i inn og utland kaller "revolusjonerende bra elektronika". 

Sjangere som disco, soul, funk, jazz, house blandes sammen til en mikstur som er Stubø helt særegen. Der Proviant Audio er fastere i formen, lettere på øret og med en jevnt over positiv atmosfære, er Mathias Stubø modnere, hakket mer krevende og lytte til, men med et underliggende driv og en energi både egnet for dansegulvet og i hodetelefonene.

Stubø gjorde seg først bemerket gjennom Urørt og P3 der han fikk sine første airplays som 13-åring.Han ble kåret til Ukas Urørt som 14-åring i 2006 og for andre gang som 17-åring i 2009, i tillegg til Årets Urørt-nominasjon, og har herjet festivaler i Norge og tidvis i utlandet med sitt storband de siste årene.
 
Etter signeringen med det høyst kredible britisk/tyske plateselskapet BBE Music (som står bak artister som Masters at Work, Dimitri From Paris, Pete Rock, J Dilla, Jazzy Jeff) slapp Stubø fullengderen "1979" i fjor. En plate som høstet 6-er-anmeldelser i både inn- og utland.
 
16.April slipper Mathias Stubø sin andre fullengder under eget navn, denne gang en dobbelplate.
Live byr Mathias Stubø på elektronikk, perkusjon, trompet og effekter.

SPRUTBASS

Med gamle synther, vocoder og superdansbare grisebeats har Sprutbass (Eivind Henjum) de siste åra snudd opp ned på klubber i Paris, New York, Barcelona og Hamar, i tillegg til festivaler som Slottsfjell, NuMusic og Øyafestivalen. Tungt, seigt, jovialt og blodfunky.
Siste nytt er at han er bekrefta til årets Roskildefestival, og ryktene forteller at han vil presentere live smakebiter fra sin kommende EP som gis ut på Dødpop i mai.

LInker:

http://www.facebook.com/pages/Sprutbass/147828035318902

 

 
 

 
 

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: