Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15.des | EINAR STRAY | Blå

Lørdag 15. desember:

SESONGAVSLUTNING!

CC:150/KL. 20:00/ID: 20

Einar Stray + VHS Dream

22-årige Einar Stray fra Sandvika utenfor Oslo slapp i 2011 debutalbumet Chiaroscuro til strålende kritikker her hjemme.

Året etter ble albumet sluppet i utlandet, og Einar og hans unge musikkervenner fra band som Moddi, Therese Aune og Shimmering har brukt store deler av året med å spille Tyskland, Østerrike, Sveits, Island, Baltikum og Russland for fulle hus!

Bandet har fått strålende mottagelser for debutalbumet og høsten 2012 ble en ny utgivelse i form av "For The Country EP" sluppet på Tyske Sinbus Records etterfulgt av en ny turne i Tyskland, Østerrike og Sveits. Bandet var også innom Reeperbahn Festival i Hamburg, hvor også norske Gaffa.com klarte å finne veien til Einar Stray sin konsert i St.Pauli Church, og ga bandet likegodt terningkast 6 for konserten.

Han er kalt "kjærlighetsbarnet til Godspeed You Black Emperor! og Sufjan Stevens", og serverer vakker popmusikk, der det både hviskes og ropes. Lydbildet er melankolsk, storslagent, skjørt og høyt om hverandre. Stray har en karakteristisk pianostil og bandsammensetning, med strykere og vokal helt i senter for musikken.   ”Stray forener indiepop, indierock og klassisk musikk på en særegen og drivende god måte.” er en av de mange beskrivelsene av
musikken hans.

Kjøp billett »

Kommenter: