Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.des | Sunkissed – g-HA BLIR 40 KALAS! | Blå

Lørdag 14. desember:

Månedlig klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

SUNKISSED - g-HA BLIR 40 KALAS!

BE SUNKISSED!

g-HA
Olanskii
Vinny Villbass
Ronny Rabalder
Nico Coltsfoot
Henri Le Coq
Le Capitan
Rasmussen
Asbjørn E
Gaute Haaversen
[+ visuelt] Evelina & Tilo

Gæsjan aka gamle far aka Gay R PiiipPiiip aka G aka Geirern aka Jihaa aka g-HA aka Geir Holger Aspenes mv. fyller 40 år! Og det på dagen. Nabovarsel er herved utstedt for større deler av Oslo by samt lavlandet innafor!

Mannen fra Holmlia begynte sin karriere med en boks 'pent lånte' 7" av ymse populær art. Og under dekknavnet Dj Skrudrill dukket han opp på Marilyn engang tidlig på 90 tallet (forøvrig samme sted som Jaeger ligger i dag!). Undertegnede husker spede forsøk på å komme inn for å ta del i morroa, men det skortet på vist på lovlig legg. Så varte heller ikke dette så altfor lenge, for unge Geir han ble bitt av den farlige housebasillen. Så en mørk og stormfull vinternatt kom sjefen med VG lista i hånd og krevde regnskap; har du denne?! har du denne?! Det hadde ikke unge Herr Geir, som asap zulu fikk fyken. Fra Marylin bar det videre ut i Oslonattens gryende house scene, med spillejobber fra Chrisitania til Rockefeller og reiv på Lillestrøm (var det Geir som spillte den kvelden jeg fikk blåveis på partei i Lillestrøm mon tro?! Godt mulig). Etter noen år planta han tilslutt beina trygt på den lille dassen under Rådhusgata, også kalt Skansen.

På Skansen regjerte Geir hver fredag med Footfood (ja Footfood er nå en sommerlig passiar på søndager på Jaeger). Og Skansen regjerte langt utover tigerstadens grenser. Ikke bare var den den kåringa i iD som lista Skansen som den nest kuleste klubben i verden (husker noen egentlig hva som ble nr 1?)., men med Geirs Glasgow Underground utgitte mix CD 'Skansen Music' bar ut i den store verden. Jeg tror Geir dreper meg om alle de tingene som skjedde i Vegas skulle finne på å dukke opp her, men vi kan vel si at unge herr Geir fikk svingt seg litt i både Køben og London.

Men alt var ikke bare fryd og gammen. Sensommer og høst i nullåret 2000 gikk Geir rundt og irriterte seg. Hva var greia med dette jævla Sunkissed opplegget? Og hvem var han Ola fyren som booka disse artistene til Blå!? Inni hælvette. Så Geir måtte rett og slett finne det ut. Og sånn omtrent over disken på gamle HS Records møttes g-HA & Olanskii. Ola som - huserte i London på den tida - var ute etter noen som kunne være Sunkissed lokalt, og de to fant fort tonen. Januar 2001 sto de to sammen for første gang i dj boksen på Sunkissed. Resten er vel historie som de sier.

Også ble det mer reising med Sunkissed etterhvert. Ikke minst etter mix cd'en som gutta ga ut på SmalltonSupersound i 2007. På høyden var det Fabric i både hovedrom og rom 3, Mondo i Madrid, Ballespark i Barrio Xines, Nottinghillartsclub og 4 faste kvelder i året på Robert Johnson. Det hele ble kronet med gig på Panorama Bar. Ikke verst for en som blir litt Ludwig når han lander i storbyen. 

Hjemme er Geir kongen, og har vært det manns minne. Han toppet velfortjent NattogDags forrige dj kåring og han spiller fortsatt 20 dager i uka uansett vær. Vi kan godt spare litt på legende kruttet, men snakker man om house i norge er det ingen over og ingen ved siden. Så når Geir fyller 40 år er det vel ikke bare tilfedlig at det lander på en lørdag, med sølkyss attåt!


PS: Sa jeg at det blir fest?!
PPS: Det kan lønne seg å komme tidlig, uansett! (På lista du lissom?!?)vœr geir : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed
25 januar: GERD [Literon, NY Stomp, Jack For Daze, Clone, etc etc / NL]
1 mars: SUNKISSED:live

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no  

Billett kjøpes i døra

Kommenter: