Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14. juni | Kon | Blå

Lørdag 14. juni:

Klubb:

CC: 100 /KL. 23:00/ID: 20

Kon (US - Soul Clap Records/BBE/Kon & Amir)

Platesamleren og DJen Kon har gravd etter skiver siden 1976, startet å øve hjemme med platespillere i 1985, og startet på klubber i 1991. Han er den ene halvdelen av Kon & Amir, som ga ut den kritikerroste "On Track" og "Off Track"-seriene på BBE Records hvor de introduserte sjeldne låter til et nytt publikum. Hans remixer av danseklassikere har fått Gilles Peterson til å kalle ham "Kongen av edits", og har ham ofte som gjest på sitt BBC Radioshow.

Kon har en mer beskjeden tilnærming, og vi bemerker at Kon er et akronym for "King of Nothing" blant annet, og setter sin kjærlighet til musikk over sitt eget arbeid og karriere. Som en av de siste av en stadig mer sjelden gruppe dedikerte platesamlere, har Kon i en årekke brakt hans dype kjennskap til obskure godbiter til klubber og festivaler over hele verden. Han har også spredt sitt evangelium til massene gjennom nøye utvalgte utgivelser på de mest respekterte plateselskapene innefor Hip Hop som BBE, Rawkus og Fondle Em. Utover å samle vinyl og gjøre re-edits av klassikere, har han vært en del av Bostons Hip-Hop samfunn i nesten 30 år. De fleste kjenner ham som bare en DJ, men han har historie som forfatter, musikkprodusent og B-boy.

I studio har Kon posisjonert seg i fronten av en gruppe multi-track samlere som besitter digitale versjoner av de opprinnelige innspillingene av noen av popmusikkens største artister. Denne ressursen sammen med Kons enorme kunnskaper om musikk har resultert i hans etablering av noen av de mest dansegulvvennlige edits og remixer over en årrekke. Hans produksjoner og mikser har fanget øret til taste makers som Gilles Peterson, Soul Clap, Jazzanova, DaM-FunK, Rich Medina, Jacques Renault og King Britt for å nevne noen. Hans siste utgivelser er blant annet å finne på Soul Clap Records ("All About Youx EP"), Future Classic ("Jive Talk EP" som Nite Time) og for ikke å snakke om hans glimmrende album på BBE Records i fjor ("On My Way"). Rett rundt hjørnet er også hans hinsides Michael Jackson "Get Kon The Floor Remix".

Gratis gjesteliste resten av året på Blå til den som klarer å stille når Kon fyrer løs med sitt arsenal av fantastike musikkskatter være seg Disco, House, Boogie, Soul eller Hip Hop!!


Mer om Kon:
https://soundcloud.com/kon
https://www.facebook.com/kon1200
http://www.residentadvisor.net/dj/djkon

Billett kjøpes i døra

Kommenter: