Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.mars | Say Lou Lou | Blå

Fredag 14. mars:

Blå & Goldstar presenterer:

CC:150+AVG/KL. 20:00/ID: 20

Say Lou Lou (AU/SE) + THOR (OSLO)

Det startet så smått med en låt på Soundcloud i 2012, og har siden vokst seg til å bli et av de banda det er knyttet størst forventninger til i 2014. Vi snakker om drømmepopens nye yndlinger, Say Lou Lou!

Say Lou Lou er de svensk-australske tvillingsøstrene Elektra og Miranda Kilbey, som i 2012 fikk stor suksess med hitten «Maybe you». Etter at låten hadde gått sin vante runde på Internett, plukket det franske selskapet Kitsuné Records den opp og ga den ut som singel. Siden har det gått slag i slag for søstrene, og selv om debutalbumet ikke kommer før til sommeren, har låtene deres «Maybe you», «Julian» og «Fool of me» fått dem inn i godt selskap. Pitchfork har raslet med mangt et godord og kalte singelen «Beloved» «a twinkling synth pop gem», samtidig som de har trukket frem sammenlikninger til Bat For Lashes. Og jentene har allerede turnert med Hurt og Foals, og er i tillegg nominert til Sound of BBC i 2014.

Forventningene til Say Lou Lou bare stiger og stiger, og fredag 14. mars inntar duoen Blå for å sørge for at dansegulvet mellom betongpilarene blir flittig brukt!

 

THOR
Thor er et oslobasert band bestående av vokalist/synthist Tor Øystein Hansen (Emily, Fort Boyard), trommeslager Jørgen Apeness (Heyerdahl, Proviant Audio), trombonist Simen Eifring, gitarist/keyboardist Sander Bakke, fløytist Nelly Hansen og bassist Are Nerland. Thor gir deg skamløst fengende progressiv pop ikledd kinematisk storslått drakt.

Det urørtanbefalte bandet har sluppet sitt andre album, "Dissociation" samt en singel med Synne Sanden, "To Explore Arrows". De har nylig varmet opp for Bendik på betong og vært i Propeller Studios for innspilling av nytt materiale. Resultatet av dette ble dobbeltsingelen "Why Can't It Last/Share".

Kjøp billett »

Kommenter: